2018-2019 aasta talvehoroskoop (Jäär)


Foto: pexels.com

JÄÄR

Lastega seonduvad küsimused on sellel talvel Sinu peamise tähelepanu all. Võimalik, et Sind ootavad ees selles vallas ka mõningad meeldivad uudised või arengud. Lapsed peaksid Sulle praegu tavalisest rohkem rõõmu valmistama, kuna nad on edukad ja ettevõtlikud. Kui oled oma lastega seonduvalt midagi oodanud (raha, dokumenti, lasteaia kohta vms.), siis pead arvestama, et see ei jõua Sinuni oodatud aja jooksul.

Sõbrad võivad vajavad rohkem Sinu abi ja nõuandeid, mistõttu püüa oma sõprade jaoks olemas olla.

Teiste inimestega suhtlemine on Sulle praegu mõnevõrra keeruline, kuna Sul on oma mõtteid raske nendeni viia, mistõttu ei suudeta Sind ka piisaval määral mõista. Varu kannatust ja aega, et oma sõnum teisteni viia. Kindlasti hoidu teravatest väljaütlemistest.



Sa võid nii mõnelgi juhul ennast ebakindlana tunda ja see tekitab Sinus pessimismi. Olukorda aitaks parandada see, kui Sa ei tegeleks üheaegselt nii paljude ettevõtmistega, vaid püüaksid keskenduda ainult ühele tegevusele korraga.

Võimalusi võib Sulle sellel talvel avaneda mitmeid ja nende seas on palju ka väga huvitavat. Sinu edukus on talvekuudel seda suurem, mida aktiivsem Sa ise oled. Ära karda võimalikke katsumusi.

Praegu on suurepärane aeg selleks, et hakkaksid oma koduses majapidamises mõningaid ideid ja mõtteid ellu viima. Oleksid sealjuures väga edukas. Kasuks tuleks see, kui kaasaksid ka pereliikmed koduste asjadega tegelemise juurde.



Keegi tuttav inimene, kes elab võõrsil, võib Sulle sellel talvel mõningaid ebameeldivusi tekitada. Ta ei tee seda tahtlikult, lihtsalt asjad arenevad niimoodi. Võta seda kui võimalust ennast proovile panna ning lahendad esilekerkinud probleemid.

Dokumentidega ja lepingutega tuleks Sul sellel talvel väga hoolikalt ringi käia. Esile võib kerkida mitmeid takistusi ja ootamatuid arenguid. Seepärast pööra suurt tähelepanu pisidetailidele. Kasuks tuleks seegi, kui mõne juristiga nõu peaksid.

Rahaasjade korraldamisel oled praegu vägagi edukas ning Sul on head võimalused selleks, et oma sissetulekut mõnevõrra suurendada. Samas tuleb Sul arvestada ka sellega, et Sinu väljaminekud on praegu suhteliselt suured. Väga ettevaatlik peaksid olema sellega, kui keegi Sulle kerget teenistust pakkuma tuleb.



Tööasjadega tegelemine peaks olema Sulle praegu tavalisest enam meeltmööda. Sulle ei tekita probleeme ka rutiinsemate kohustustega tegelemine. Peaksid olema ettevaatlik sellega, et Sa ei võtaks enda kanda liialt palju kohustusi, sest see võib Sind viia keerulisse olukorda, kui ajalised ressursid otsa saavad.

Kui oled endale tööd otsimas, hoia kindlasti oma silmad lahti. Uued võimalused võivad Sulle avaneda kohast, kust seda kõige vähem oodata oleksid osanud.

Armuelus on seis üsna hea. Sul on partneriga hea läbisaamine ning mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Ja kui tekivadki mõned arusaamatused, leiad neile kiiresti lahenduse.

Meessoost Jäärad keskenduvad sellel talvel rohkem kinnisvaraga seonduvatele küsimustele, võimalik, et ka probleemide lahendamisele oma naabritega. Naissoost Jääradeni võib jõuda mingi oluline dokument, mis määral suurel määral ära Sinu edaspidise rahalise käekäigu.

Seotud postitused