2019 aasta horoskoop (Kaladele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2019 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KALADE 2019 aasta astroloogilise ennustuse.



KALAD

Sellel aastal on Sinu peamise tähelepanu all kõikvõimalikud perekondlikud sündmused ja ettevõtmised. Püüad oma pereellu rohkem harmooniat tuua ning see peaks Sul suurepäraselt õnnestuma. Ka pühendud praegu olulisel määral sellele, et kodune keskkond meeldivamaks muuta.

Hea aeg on see aasta mitmesuguste kinnisvaratehingute sooritamiseks, kuid ettevalmistused tuleks selles osas väga põhjalikult ära teha. Tormakust tasuks samuti vältida, sest see võib valusast hiljem kätte maksta.

Rahaasjad kujunevad Sul sellel aastal mõnevõrra paremateks, kui viimastel aastatel. Suudad oma kulutusi mõnevõrra kokku tõmmata ning sissetulekut suurendada. Ära aga eelda seda, et Sulle koheselt mingi suurem summa raha kätte kukub. Sissetuleku suurendamiseks tuleb ennast pingutada ning tavalisest enam ka kavalust kasutada.

Hea aeg ka perekonna ühiste rahaasjade korraldamiseks. Lahenduse peaksid leidma nii mõnedki rahamured, kui koos partneriga otsustavatel hetkedel kiiresti kompromisslahendused leiad.

Tööasjad eeldavad Sinult suuremat keskendumist. See on aasta, mil kõik pole sugugi nii roosiline, kui esmapilgul paistab. Seepärast suhtu kõikidesse asjadesse ettevaatlikult ning kahtlusega. Ettevaatlik tasuks olla ka kolleegide või ülemuste poolt väljapakutud ideede ja pakkumistega. Suudad ennast tööasjades kõige paremini teostada rutiinsete asjadega tegelemisel.

Ehkki Sinu mõttemaailm töötab aktiivselt ning ideed on kerged tekkima, pole praegu sugugi hea aeg nende ideede elluviimiseks. Pane oma ideed mõneks ajaks kõrvale, et neid siis hiljem kasutama hakata.



Tööalases elus hoidu oma kolleegide, ülemuste või klientide tagarääkimisest. Ehkki võid seda teha varjatult, võib keegi Sinu väljaütlemisi ikkagi kuulda.

Kui oled endale tööd otsimas, siis võid olla kindel selles, et pakkumisi tuleb Sulle sellel aastal uksest ja aknast. Samas pole need pakkumised sellised, mida oleksid oodanud. Seepärast varu aega ja kannatust, et leida endale töö, mida oled otsinud. Eriti ettevaatlik tasuks olla tööpakkumistega, mis puudutavad transpordi, reisikorralduse või telekommunikatsiooni valdkondasid.

Arvatavasti leiavad aset mitmed olulised kokkusaamised sugulastega. Sul tuleb ka ise aktiivselt kaasa lüüa nende kokkusaamiste korraldamises.

Sinu isa või isapoolsete sugulaste tervisemured võivad Sulle sellel aastal palju peavalu tekitada.

Armuelu on Sul sellel aastal kõikuv, ühest äärmusest teise. Sul on partneriga raske oma tunnetest rääkida ning see võib Sinus palju tuska tekitada. Ka on Sul raske oma partneriga olulistes asjades kompromisse leida.

Üle 35-aastastel Kaladest naistel leiab sellel aastal aset mingi oluline sündmus armuelus. Eriti tasuks tähelepanelik olla ja tekkivatest võimalustest kinni haarata siis, kui oled vallaline.

Vallalisena tasuks Sul sellel aastal oma silmad rohkem lahti hoida, kuid hoidu tormakusest.



Kui Sinu perekonnas on inimesi, kes on sündinud Kaljukitse, Sõnni või Neitsi tähtkujus, siis nende elus leiab suure tõenäosusega aset mingi väga oluline sündmus, mis ka Sinu edaspidist elu väga olulisel määral mõjutab.

Reisid sellel aastal arvatavasti tavalisest mõnevõrra enam. Samas ei kulge reisimine praegu nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Sul võivad tekkida konfliktid piiriületustel või välisriikides elavate inimestega suhtlemisel. Õnneks on õnn ikkagi Sinuga, mistõttu suudad tekkinud probleemid lahendada.

Võib-olla hakkad sellel aastal aktiivsemalt osalema ühiskonnaelu puudutavate organisatsioonide töös.

Keegi Sinu naissoost sõpradest võib sellel aastal Sulle palju peavalu valmistada ning pole välistatud ka väga emotsionaalsed kogemused.

Alla 35-aastased meessoost Kalad saavad kogeda mitmeid olulisi sündmusi oma elus, mis puudutavad haridust, rahalist seisu, tööd või mainet.

Seotud postitused