2019 aasta horoskoop (Lõvile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2019 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad LÕVI 2019 aasta astroloogilise ennustuse.



LÕVI

See aasta toob Sinu ellu palju uusi võimalusi, millest Sul kindlasti tasuks kinni haarata. Enamik neist võimalustest on seotud töö ja rahaga. Seetõttu saad sellel aastal oma sissetulekut ühel või teisel viisil suurendada.

Tööalastes asjades tasuks Sul ennast rohkem pingutada selle nimel, et olulised kohustused tehtud saaksid ning püüa leida võimalusi ka selleks, et oma ideed ja plaanid edukalt ellu viia. Meeskonnatöö arendamine tuleks Sulle kasuks, kuna võimaldaks Sul oma ideid oluliselt kiiremini teostada.

Sinu kollektiivist võib lahkuda keegi oluline inimene, mis võib Sinus palju kurbust tekitada, aga elu läheb ju edasi.

Kui oled endale tööd otsimas, siis hoia oma silmad rohkem lahti, sest seeläbi on Sul võimalik paremini märgata uusi võimalusi. Sul tasuks julgemalt teiste inimestega suhelda, sest seeläbi saavad Sinu ootustest teada ka need, kes tööd pakkuda võiksid. Palgasooviga tasuks olla mõõdukam.

Perekondlikes asjades on Sul raske oma partneriga vajalike kompromisse leida ning just rahalised küsimused võivad palju ebameeldivusi kaasa tuua. Kindlasti peaksid olema valmis selleks, et olulistes asjades oma soovide osas mõningaid järeleandmisi teha.

Võimalik, et Sul tuleb koduga või transpordivahendiga seonduvalt teha suuremaid kulutusi, kuid suudad siiski vajaliku tasakaalu säilitada.



Sellel aastal leiab aset mingi väga oluline kokkusaamine ühe inimesega, kes on sündinud Kaljukitse, Sõnni või Neitsi tähtkujus. Suure tõenäosusega tuleb ka Sinul selle kokkusaamise organiseerimises aktiivselt kaasa lüüa.

Sugulastega suhtlemine on sellel aastal mõnevõrra keeruline. Mitmesugused arusaamatused on kerged tekkima ning seda peamiselt just rahalistes küsimustes. Seepärast peaksid olema rahaliste kokkulepete sõlmimisel olema sugulastega vägagi ettevaatlik. Võimaluse korral väldi rahalise tehinguid sugulastega, eriti kui see puudutab laenu andmist või võtmist.

Sinu suhted sugulastega, kes on sündinud Vähi, Skorpioni või Kalade tähtkujus, pannakse tõsiselt proovile.

Sinu suhted isaga või vanaisaga võivad olla sellel aastal pingelisemad kui tavaliselt, kuid lõpptulemusena peaksid kõik asjad kenasti lahenduse leidma. Kui oled isa pojale, siis peaksid samuti arvestama võimalike erimeelsustega.

Võimalik, et Sul tuleb sellel aastal hakata hoolitsema ühe sugulase ees, kes on sündinud Amburi, Jäära või Lõvi tähtkujus.

Reisid sellel aastal arvatavasti tavalisest mõnevõrra enam. Peamiselt on need reisid seotud õpingutega või tööalaste kontaktide loomisega. Olenemata põhjusest, pakub see aasta Sulle häid võimalusi ka selleks, et luua meeldivaid tutvusi välisriikides elavata eestlastega või kohalikega.



Keegi sõpradest võib sellel aastal midagi olulist kaotada ning Sul tuleb hakata teda ühel või teisel viisil toetama. Pole välistatud ka mõne sõbra tõsisem haigestumine.

Sul tuleks oma partnerile rohkem tähelepanu pöörata ning otsida võimalusi, et oma partneriga leida lahendus esilekerkinud probleemidele. Romantikat tasuks oa suhtesse juurde otsida. Hoidu oma partneri kritiseerimisest, sest midagi head see endaga kaasa ei tooks.

Kui oled endale partnerit otsimas, siis see aasta võib Sulle palju võimalusi pakkuda, kuid ainult väga vähesed võimalused on tõsiseltvõetavad. Sinu oskus valikuid teha pannakse praegu proovile.



Kui Sul on kodus kasvamas tüdruk või tüdrukud, siis nemad valmistavad Sulle sellel aastal palju meeldivaid üllatusi. Kui Sinu laste hulgas on poisse, siis neile tasuks rohkem toeks olla ning julgustada neid rääkima ka neist asjadest, millest nad tavaliselt rääkida ei taha.

Rahalistes asjades tasuks enda õnn ka teatud määral proovile panna, sest võiduvõimalused on suured. Kui aga hakkad oma rahalisi vahendeid siia-sinna laiali jagama, siis ootavad Sind ees kaotused.

Meessoost Lõvidele võib avaneda võimalus uue kodu soetamiseks.

Naissoost Lõvidele on see aasta tormiline nii heas kui halvas mõttes. Et kõik asjad normaalselt sujuks, tuleb ennast tavalisest enam pingutada ja olla valmis kompromisse tegema, seda eriti pereliikmetega.

Seotud postitused