2018 aasta sügishoroskoop (Veevalaja)


Foto: pexels.com

VEEVALAJA

Sügiskuudel saad mitmesugust sellist informatsiooni, mis aitab Sul oma tegemisi paremini suunata või kontrollida. Oluline on see, et oleksid oma asjaajamiste juures praegu põhjalik, sest pealiskaudsus võib ennast valusalt kätte maksta.

Tööalased ettevõtmised eeldavad Sinult praegu rohkem aega ja kannatust. Ära eelda seda, et kõik asjad iseenesest laheneksid. Soovitud tulemuste saavutamiseks tuleb ennast rohkem pingutada. Ka meeskonnatöö tuleks Sulle praegu rohkem kasuks, kuna iseseisvad tegevused pole nii efektiivsed.

Võimalik, et tööalastes asjades avaneb Sulle võimalus oma teadmisi ja oskusi täiendada, mistõttu haara nendest võimalustest kindlasti kinni.



Kui oled endale uut töökohta otsimas, siis hoida praegu oma silmad kindlasti lahti, sest Sulle on avanemas üks vägagi unikaalne võimalus.

Rahaasjad kujunevad Sul praegu üsna headeks. Samas tuleb Sul oma rahaasjadesse hoolikamalt suhtuda, sest ainult nii suudad vajaliku tasakaalu säilitada. Vaata kriitiliselt üle ka oma väljaminekud, sest selles osas saaksid teha mitmeid korrektiive, et endale edaspidi stabiilsem rahaline seisu tagada.

Teiste inimestega suhtlemisel ära võta südamesse kõike seda, mida Sulle öeldakse. Teiste väljaütlemised võivad olla üsnagi teravad, kuid seda ei tehta meelega. Ära lase endale praegu pähe istuda, sest see võib Sulle pikaks ajaks ebameeldivusi tekitada. Kui ikka tunned, et üks või teine asi oleks Sulle vastumeelne, siis ära karda seda välja öelda.



Perekondlikus elus kulgeb kõik hästi. Sul on oma pereliikmetega üsna hea läbisaamine. Võib-olla tasuks mõelda rohkem sellele, kas pead ikka iga asja suhtes olema nii kriitiline, mida Sinu pereliikmed teevad või tegemata jätavad.

Püüa oma partneri jaoks rohkem aega leida. Kõik ühised tegevused tuleksid suhte arengule kasuks. Hea aeg ka selleks, et koos partneriga meeldivale reisile minna. Kasuks tuleks see, kui leiaksid viisi, kuidas suhtes romantikat veidi suurendada.

Armuasjades tuleks vältida armukadeduse tekkimist, sest see võib selle aasta lõpus ja järgmisel aastal palju ebameeldivusi suhtesse tuua.



Kui oled vallaline, siis hoia oma silmad rohkem lahti. Sulle on avanemas mitmeid häid võimalusi, kuid pead nendest kiiresti ka kinni haarama, sest muidu jääd nendest võimalustest lihtsalt ilma.

Naistele on see sügis mõnevõrra keerulisem kui meestele. Oled tavalisest emotsionaalsem ning Sul on oma emotsioone raske kontrollida. Kui soovid, et kõik kontrolli all püsiks, tasuks inimsuhete vallas oma keel hammaste taga hoida.

Meestele võib see sügis tuua mõningaid konflikte võõraste inimestega. Võid kergesti sattuda vaidlustesse poes, ühistranspordis jne. Mõtle ikka hoolikalt enne, kui teistega sõnavahetusse astud, kas sellel kõige on ikka mõtet.

Seotud postitused