2018 aasta sügishoroskoop (Ambur)


Foto: pexels.com

AMBUR

Kodused ja kinnisvaraga seonduvad küsimused on sellel sügisel Sinu peamise tähelepanu all. Püüad selles vallas võimalikult paljud asjad toimima saada ning see õnnestub Sul suurepäraselt. Hea aeg kõikvõimalike remonttööde tegemiseks ja elukoha vahetamiseks. Võimalike probleemide tekkimisel aruta neid kindlasti oma perega või sõpradega, sest see võimaldaks takistused kiiremini ületada.

Kinnisvara üürimiseks pole pragu hea aeg. Kui oled sellekohase lepingu sõlminud ära juba varem, siis pole probleeme karta, kuid praegu pole üürilepingute sõlmimiseks mitte kõige parem aeg. Ka üürileandmisega tasuks olla ettevaatlikum.

Tööalastes asjades kulgevad Sinu ettevõtmised ehk varasemaga võrreldes veidi paremini. Mingeid erilisi arenguid pole praegu mõtet ootama jääda, kuid vajalikud kohustused saaksid kindlasti tehtud. Tööasjades tasuks olla ettevaatlikum dokumentidega ümberkäimisel. Jälgi seda, et kõik vajalikud dokumendid saaksid õigeaegselt esitatud.



Kui oled endale tööd otsimas, siis see sügis avab Sulle mõne unikaalse võimaluse. Seepärast peaksid olema praegu mõnevõrra tähelepanelikum, et sellest võimalusest osa saada.

Rahaliste küsimustega tegelemisel tasuks olla praegu veidi ettevaatlikum. Sinu väljaminekud võivad olla praegu suhteliselt suured, kuna sooviksid endale hankida asju, mida Sa tegelikult ei vaja. Uute teenimisvõimaluste leidmine võib kujuneda küllaltki keerukaks, seda ka juhul, kui selle nimel ennast märkimisväärselt pingutaksid.

Võimalik, et sügiskuudel kerkib Sul esile mingi probleem sugulastega. Osaliselt on see seotud sellega, et oled neile lubanud midagi sellist, mida Sa täita ei suudaks. Püüa selle probleemi lahendamisega koheselt tegelema asuda, kuna hiljem oleks soovitud tulemusi juba palju keerulisem saavutada.



Sinuni võivad jõuda mõningad head uudised, mis mõjutavad Sinu edaspidiseid tegemisi rohkem, kui Sa seda esialgu oskaksid arvata. Ole sellel sügisel tähelepanelikum ning kuula rohkem seda, mida teised inimesed Sulle räägivad. See võimaldaks Sul nii mõneski asjas oluliselt paremini selgusele jõuda.

Võiksid rohkem keskenduda informatsiooni hankimisele. Loe ja uuri, sest see kergendaks Sul olulisel määral igapäevaste valikute tegemist. Samas peaksid jälgima seda, et Sa ei laseks teistel inimestel nö. endale auku pähe rääkida.

Armuasjad on sellel sügisel vägagi heas seisus. Sul avaneb võimalus oma partneriga ette võtta midagi ebatavalist. Selleks võib olla ka reisimine väga unikaalsesse paika. Püüa leida viis, kuidas oma suhtes romantikale rohkem rõhku panna. Selles osas võiksid rohkem kuulda võtta ka oma partneri arvamusi ja mõtteid.



Kui oled vallaline, siis sügise keskel avaneb Sulle üks väga unikaalne võimalus, kuid kõhkluste tõttu võid selle võimaluse endast mööda lasta. Aktiivsem suhtlemine tuleks kasuks partneri leidmisel.

Meestel on sellel sügisel head võimalused selleks, et lahendada oma elus üks väga oluline takistus või probleem. See tagab edaspidiseks suurema kindlustunde ja võimaldab rohkem sügiskuid nautida.

Naised on sellel sügisel väga edukad oma rahaasjade korraldamisel. Leiad oma rahaprobleemidele mingi väga unikaalse lahenduse.

Oma tervisele peaksid praegu rohkem tähelepanu pöörama. Eriti tähelepanelik tuleks olla gripihooajal, kuna haigestumise oht on suur.

Seotud postitused