2018 aasta sügishoroskoop (Sõnn)


Foto: pexels.com

SÕNN

Sügiskuud kujunevad Sinu jaoks arvatavasti küllaltki emotsionaalseks. Kõik ei pruugi minna nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Samas pole ka muretsemiseks mingit erilist põhjust, kuna suudad kõik keerulisena tundunud situatsioonid enda kontrolli all hoida. Peaksid praegu mõtlema rohkem sellele, kuidas üks või teine samm Sinu ja Sinu perekonna käekäiku mõjutab. Riskide võtmisest tasuks hoiduda.

Suure tõenäosusega võtad ette mingi reisi, mis peaks Sinu ellu palju põnevust ja huvitavaid seiklusi tooma. Kui see on aga tööalane reis, siis võib olla kindel selles, et loodavad kontaktid mõjutavad Sinu tööalaseid tegevusi vägagi positiivselt.

Teiste inimestega suhtlemine kujuneb heaks ning koostöö meeldivaks. Samas tuleks Sul oma saladustega väga ettevaatlikult ringi käia. Mõtle hoolikalt, keda usaldad. Ka pole praegu hea rääkida teistele inimestele oma plaanidest ja sihtidest.



Koduses elus vajavad mõningad seadmed Sinu tähelepanu ning pole välistatud, et pead nende remontimiseks või hooldamiseks ka suuremaid väljaminekuid tegema.

Tööalases elus suudad olulised asjad kenasti tehtud saada, mistõttu on Sulle selle tulemusena suurem kindlustunne tagatud. Detailidega peaksid hoolikamalt ringi käima, et midagi olulist tähelepanuta ei jääks.

Ei ole välistatud, et Sulle avanevad sügiskuudel tööalases elus ka mõned väga head võimalused, mistõttu ole valmis nendest õigeaegselt kinni haarama.



Kui oled endale tööd otsimas, siis tasub praegu veelkord nende tööandjate poole pöörduda, kes Sulle varem vastamata on jätnud.

Rahaasjad kujunevad Sul praegu headeks. Võimalik, et leiad enda jaoks ka viisi, kuidas oma sissetulekut mõnevõrra suurendada. Oluline on aga siinjuures see, et Sa ei seaks seda endale eesmärgiks omaette.

Õppimine peaks olema praegu tavalisest kergem ülesanne. Seetõttu on sügiskuud hea aeg uute õpingute alustamiseks ja eksamite sooritamiseks. Koolieas Sõnnidele peaks see sügis olema igati hea aeg.



Oma lastele või lastelastele tasuks praegu rohkem tähelepanu pöörata. Ühised hetked tagavad hea enesetunde. Võimalik, et pead sügiskuudel langetama oma lastega seonduvalt mõne olulise otsuse, mis peaks Sul igati hästi välja kukkuma.

Sõbrad võivad vajada praegu Sinu abi juriidiliste probleemide lahendamisel, mistõttu püüa oma sõpradele rohkem toeks olla.

Tervis peaks Sul olema hea. Kasuks tuleks see, kui püüaksid füüsiliselt aktiivsem olla. Hea aeg looduses viibimiseks, kuna seeläbi tagad endale oluliselt parema enesetunde.

Seotud postitused