2018 aasta sügishoroskoop (Lõvi)


Foto: pexels.com

LÕVI

Sügiskuud toovad Sinu ellu arvatavasti mitmesuguseid arenguid ja positiivseid üllatusi. Praegu tuleks rohkem keskenduda oma lastele ning püüda neid igas asjas toetada. Arvatavasti ei räägi nad Sulle kõikidest asjadest kõike, mistõttu tuleb Sul rohkem tööd teha, et oma laste tegemistest paremini aru saada.

Kui Sul lapsi pole, siis võivad Sind selles osas oodata mõningad uudised. Võib-olla on aga tegemist plaanimatu lapsega, mis võib Sind mõneks ajaks rööpast välja lüüa.

Koduses majapidamises võivad Sind ees oodata mõningad ebameeldivad ootamatused, mis on peamiselt seotud mõningate seadmete purunemisega. See aga tähendab Sulle suuremaid rahalisi väljaminekuid. Talve saabudes peaksid selles osas asjad juba oluliselt paremini kulgema.



Oma rahaasjadele tuleks Sul kindlasti rohkem tähelepanu pöörata. Selles vallas ei ole asjad nii heas seisus, kui Sa seda endale ehk ette oled kujutanud. Väga olulist rolli mängivad selles vallas kõikvõimalikud detailid.

Oktoobris ja novembris tuleks Sul rohkem oma tervisele tähelepanu pöörata. Haigused võivad Sind kergesti kimbutama hakata. Kuna on suur oht saada nakkus rahva seas liikudes, siis jälgi seda, et oma käsi hoolikalt peseksid.

Libeduse tekkides peaksid olema ettevaatlikum väljas liikumisel, sest on oht kukkuda ja ennast tõsiselt vigastada.



Tööasjad eeldavad Sinult tavalisest suuremat keskendumist. Midagi ei tule praegu lihtsalt, mistõttu tuleb oma eesmärkide saavutamiseks ennast oluliselt enam pingutada. Iseseisvate jõupingutuste tulemusena suudaksid ennast praegu oluliselt paremini teostada. Meeskonnatöös võivad erinevad arvamused ja meelsused tööd segama hakata ning kompromisside leidmine on Sulle raske ülesanne.

Kui oled tööd otsimas, siis see sügis võib Sulle välja pakkuda mitmeid huvitavaid võimalusi, millest tasuks kindlasti võimaluse korral kinni haarata.

Armuelus kulgeb kõik kenasti. Partneriga tasuks koos rohkem aega veeta, võtta ette ühiseid jalutuskäike ning heaks võimaluseks suhte tugevdamiseks on üheskoos spordiga tegelemine.



Reisimisel tasub neil sügiskuudel ettevaatlikum olla. Olulised asjad võivad kaduma minna, mistõttu võid ennast leida reisil olles keerulisest olukorrast.

Hoidu mõttetute riskide võtmisest, kuna need ei tekita kahju ainult Sulle, vaid ka Sinu lähedastele.

Sügiskuudel leiab Sinu koduga seonduvalt aset mingi oluline sündmus. See võib olla suurema remondi algus või lõpp, uude elukohta kolimine vms. Igatahes mõjutab see sündmus Sinu elu pikkade aastate jooksul.

Seotud postitused