2018 aasta sügishoroskoop (Jäär)


Foto: pexels.com

JÄÄR

Sügiskuudel on Sul rahaasjad olulised paremuse poole liikumas ning kui oled viimasel ajal kokku puutunud rahaliste probleemidega, siis nüüd on Sul küllaltki head võimalused selleks, et neile probleemidele lahendused leida.

Arvatavasti avanevad Sulle mitmed uued võimalused, kuid kardad neist ühel või teisel põhjusel kinni haarata. Seepärast tasuks Sul oma perega nendest võimalustest rääkida. Ka Sinu oma lapsed võivad anda Sulle kasulikke soovitusi, mistõttu võta ka nende arvamusi kuulda.

Leiad suure tõenäosusega lahenduse nii mõnelegi probleemile, seda eriti just oma isiklikus elus. Püüa ainult leida endas rohkem tahet ja julgust esilekerkinud probleemidega tegelemises.



Teiste inimestega suhtlemisel tasuks Sul hoiduda sellest, et oma mõtteid ja ideid teistele peale suruksid, sest sellele võidakse teiste poole teravamalt reageerida, kui Sa seda arvanud oleksid. Jaga oma mõtteid, kuid ära eelda seda, et need mõtted ainuõiged oleksid.

Tööalases elus kulgevad Sinu ettevõtmised üsna ladusalt, mistõttu saad tehtud paljud olulised kohustused. Ära karda praegu ka keerukamate kohustustega tegelemist, sest ka nendega suudaksid kenasti toime tulla. Meeskonnatöö tegemine tagaks Sulle oluliselt kiiremini oodatud tulemused, mistõttu tasuks meeskonna töö tegemisele kindlasti rohkem rõhku panna.

Kodustes asjades ei ole praegu mitte kõige parem aeg pikaajaliste sihtide tegemiseks. On oht, et võid selle tulemusena teha valeotsuseid, mis Sind pikaks ajaks vaevama jääksid.



Rahaasjad kujunevad sügiskuudel heaks ning lood endale üsna kindla vundamendi talvekuudeks, et seeläbi oluliselt kindlamalt tunda saaksid. Kui otsid endale uusi teenimisvõimalusi, siis tasuks Sul praegu oma silmad kindlasti rohkem lahti hoida, sest võid enda jaoks avastada nii mõnegi hea uue võimaluse.

Kinnisvaratehingute tegemine ei õnnestu Sul sügisel mitte kõige paremini. Kui oled sunnitud need tehingud aga teoks tegema, siis küsi nõu inimestelt, kes Sind juriidilistes nüanssides toetada oskaksid.

Armuelus toob sügis Sinu ellu meeldivaid üllatusi, seda eriti siis kui oled vallaline või Sinu suhe on alles algusjärgus. Kui oled juba pikemat aega abielus, siis sügiskuudel tasuks leida oma suhtesse rohkem romantikat. Ka reisimine mõjuks suhtele positiivselt.



Uued teadmised ja faktid aitaksid Sul kindlustunnet suurendada, mistõttu tasuks sellele rohkem keskenduda. Ka tasuks julgemalt nõuandeid küsida teistelt inimestelt, kuid jälgima peaksid seda, et Sa oma saladusi välja ei räägiks. Ka pole praegu hea aeg teiste inimestega oma plaanidest ja ideedest rääkimiseks.

Püüa leida oma ellu mingeid uusi väljakutseid või tegevusi, sest sellega vähendad võimalust, et sügismasendus Sind kimbutama hakkaks. Hea aeg hobidega tegelemiseks.

Tervis peaks olema Sul sügiskuudel suhteliselt head, kuid mida niiskemaks ja külmemaks muutuvad ilmad, seda rohkem võivad Sind kimbutama hakata kroonilised haigused. Rohkem tasuks viibida värske õhu käes, sest see aitab igapäevaseid pingeid leevendada.

Seotud postitused