2018 aasta suvehoroskoop (Kaljukits)


Foto: pexels.com

KALJUKITS

See suvi toob Sinu ellu arvatavasti kaasa mitmesuguseid muutusi ja arenguid. Sul tuleb ennast vajaliku informatsiooniga paremini kursis hoida, et seeläbi saaksid paremaid otsuseid langetada. Seetõttu oleks faktide kogumine Sulle praegu väga määrava tähtsusega.

Sul on praegu tavalisest keerukam teiste inimesteni oma sõnumit viia, mistõttu tuleb Su eriline rõhk panna kannatlikkusele. Ole valmis oma mõtteid ja ideid korduvalt selgitama, kuni Sind mõistma hakatakse. Pealekäimine ja hääle tõstmine häid tulemusi Sulle ei taga.

Sinu igapäevased tööalased kohustused eeldavad suuremat sihikindlust, sest head tulemused on praegu rasked tulema. Ole valmis ületunde tegema. Oluliselt paremaid tulemusi oled suuteline saavutama siis, kui keskendud iseseisvale töötamisele, sest meeskonnatöö tulemusena pole Sul oodatud tulemusi kerges saavutada.



Võimalik, et tööalases elus tuleb Sul kokku puutuda ka mõningate suuremate muutustega. Nendega kohanemine eeldab eelkõige Sinu tahet nendega kohanemiseks. Vastumeelsuse korral muudad asjad veelgi keerulisemaks.

Hoia kõikvõimalikud tööalased dokumendid ideaalses korras, sest seeläbi on Sul parimad võimalused ennast erinevatest ebameeldivatest sekeldustest eemale hoida.

Kui oled tööd otsimas, siis sellel suvel on Sulle avanemas mõned unikaalsed võimalused, mida kaua oodanud oled. Seepärast hoia oma silmad lahti.

Sinu rahalised asjad peaksid olema praegu üsna heas seisus. Sul tuleks mõelda sellele, kuidas oma tasakaalu selles vallas suurendada. Selles vallas on Sul mitmeid häid ideid tekkimas.



Ettevaatlik tasuks olla laenu võtmisel või andmisel, sest tagasimaksmine võib kujuneda suureks probleemiks.

Sellel suvel tasuks Sul oma laste rahaasjade korraldamisel rohkem silma peal hoida, kuigi võid selle tulemusena saada mõningase pahameele osaliseks. Samas suudad praegu hästi ennetada võimalikke nendepoolseid eksimusi.

Kinnisvaratehingute tegemiseks pole praegu mitte kõige parem aeg, kuna Sul on raske vajalikke detaile enda jaoks kokku koguda. Selle asemel tasuks keskenduda praegu pigem ettevalmistustööde tegemiseks ja informatsiooni hankimiseks.

Armuasjad on sellel suvel üsna heas seisus. Sul tasuks mõelda rohkem sellele, kuidas suhtesse veidi uut särtsu tuua. Mitmesuguste uute ettevõtmiste korraldamine tuleks kasuks, eriti kui need on ühel või teisel viisil romantilised.



Partneriga on Sul praegu mõnevõrra raske diskussioone pidada ning kompromissid on rasked tulema. Eriti probleemseks võivad kujuneda vestlused rahalistes küsimustes.

Kui oled vallaline siis on see suvi hea aeg uute tutvuste loomiseks. Hoia silmad lahti ning ole valmis juhtohjad rohkem enda kätte haarama. Võimalik, et üks varem purunenud suhe võib taas üles soojenema hakata.

Naissoost Kaljukitsedele võivad avaneda sellel suvel mõned unikaalsed võimalused, kuid samas toob see kaasa ka mitmesuguseid raskusi otsuste langetamisel.

Seotud postitused