2018 aasta suvehoroskoop (Veevalaja)


Foto: pexels.com

VEEVALAJA

See suvi toob Sinu ellu mitmeid huvitavaid arenguid ja võimalusi. Seeläbi saad oma elus paljud asjad oluliselt paremini toimima, kui Sa seda arvata oleksid osanud. Kasuks tuleks see, kui keskenduksid rohkem neile ettevõtmistele, mis mängivad Sinu elus kõige olulisemat rolli.

Sinu ettevõtlikkus on suur ning ideed tekivad kiiresti. Samas tuleks Sul jälgida seda, et Sa oma ettevõtmiste juures liialt tormakaks ei muutuks, kuna vastasel korral tuleb Sul nii mõnedki asjad hiljem jälle ümber teha.

Tööalastes asjades pööra suuremat tähelepanu kõikvõimalikele detailidele, sest need mõjutavad Sinu tööalaseid tegevusi oluliselt ena, kui Sa arvata oleksid osanud. Kasuks tuleks see, kui püüaksid rohkem kolleegidega koostööd arendada.

Tööalastes asjades on oluline see, et kõikvõimalikud dokumendid laitmatus korras oleksid.



Kui oled endale tööd otsimas, siis tasuks Sul sellel suvel rohkem silmad ja kõrvad lahti hoida. Võimalusi on Sulle avanemas mitmeid, kuid need võimalused on ühel või teisel viisil varjatud olekus.

Rahaasjade korraldamine eeldab Sinult suuremat kannatlikkust ja tähelepanelikkust. Ehkki üldiselt on Sul rahaasjad head, võid endale ise mitmesuguseid probleeme tekitada hoolimatusega. Väga suurt tähelepanu tuleks Sul pöörata sellele, et kõik dokumendid oleksid praegu laitmatus korras, kuna eksimused selles osas võivad Sulle rahaliselt kalliks maksma minna.

Riskide võtmiseks pole praegu hea aeg, kuna riskide tulemusena on oht kaotada suuri summasid raha.



Juulis ja augustis võivad Sinu rahalised väljaminekud oluliselt suureneda seetõttu, et lähed kuhugi reisima.

Armuasjades tasuks olla sellel suvel suhtele pühendunud. Püüa leida võimalusi ja ideid selleks, et oma suhtesse uut kirge tuua. Romantilised tegevused tuleksid suhte toimimisele kindlasti kasuks.

Partneriga suhtlemisel tasuks hoiduda sellest, et oma mõtteid talle peale surud, sest ta võib sellele teravalt reageerida.

Praegu tasuks leida võimalusi selleks, et rohkem koos partneriga aega veeta ning seda koduseinte vahelt väljas.



Keegi sõpradest võib sellel suvel Sinu abi ja toetust vajada, mistõttu püüa tema jaoks olemas olla. Siinjuures tasuks aga jälgida seda, et Sa sõbra eest tema kohustusi ära tegema ei hakkaks. Annad sõrme, võtab ta koheselt terve käe. Seepärast tasub piirduda nõuannete andmisega.

Suurepärane aeg selleks, et koduses majapidamises midagi olulist korda saata.

Meessoost Veevalajatele võivad sellel suvel avaneda mõned kauaoodatud võimalused, millest kindlasti tasuks kinni haarata. Inimsuhete vallas tasuks meestel hoiduda vastasseisu sattumisest.

Naissoost Veevalajatel on tõenäolised mitmesugused probleemid dokumentidega. Naistel tasuks oma isikliku elu teemad teiste inimeste eest varjatuna hoida.

Seotud postitused