2018 aasta suvehoroskoop (Skorpion)


Foto: pexels.com

SKORPION

Sellel suvel tuleb ühest inimestest eemalduda, kes on Sulle siiani oluline olnud. See inimene võib olla üks Sinu sõpradest või keegi sugulastest. Arvatavasti on selle eemaldumise põhjuseks kas Sinu enda kolimine uude elukohta või selle inimese kolimine uude elukohta. Igatahes võib see sündmus Sinu meele päris mõruks teha.

Sul tuleb praegu rohkem tegeleda perekondlike küsimustega, otsides lahendusi oma pereliikmete probleemidele ja arusaamatustele. Kasuks tuleks see, kui oleksid pereliikmetega suhtlemisel aus ja otsekohene, kuid hoiduksid solvangutest. Ka lapsed võivad Sulle praegu palju peavalu tekitada, mistõttu tuleks Sul rohkem nendega ühist keelt otsida.

Oled igapäevaste ettevõtmiste juures oled sellel suvel tavalisest ambitsioonikam, mis võimaldab Sul paljud olulised asjad kenasti teoks teha. Ehkki sooviksid vähese ajaga palju korda saata, pole praegu hea aeg tormakuse väljanäitamiseks. Ka pealiskaudsus võib Sulle edaspidist silmas pidades palju ebameelduvusi tekitada.



Tööalastes asjades ole valmis selleks, et esile kerkib hulk erinevaid muutusi ja arenguid, millega pead võimalikult kiiresti kohanema, et seeläbi asjad paremini kontrolli all hoida. Ka võib Sinu töökoorem olla palju suurema, kui varasematel suvekuudel.

Kasuks tuleks see, kui paneksid oma tööalases elus rohkem rõhku meeskonnatöö tegemisele, sest seeläbi kulgeksid Sinu tegemised palju ladusamalt.

Tööasjades võid saada osaks tavalisest enam kriitikale. Võta seda kriitikat kui võimalust oma ettevõtmisi paremuse poole suunata.

Selle aasta suvekuud on suurepärane aeg selleks, et otsiksid lahendusi kõikvõimalikele rahalistele küsimustele, olgu need siis seotud uute teenimisvõimalustega või erinevate juriidiliste lahendustega. Lahenduste leidmiseks on Sul praegu head võimalused.



Sinu rahalised väljaminekud võivad olla sellel suvel suhteliselt suured ning on peamiselt seotud koduga. Ehk soovid oma koju hankida mõne uue seadme, vahetada välja mööbli või alustad remonttöödega.

Sinuni võivad jõuda mõningad head uudised, mis on seotud Sinu kaotatud rahaga. Keegi Sinu lähedastest või tuttavatest on tegemas suuremat eksisammu rahalistes küsimustes ning Sul on võimalik see ära hoida.

Armuasjades ole valmis selleks, et rohkem erinevates küsimustes kompromisse otsida. Mida paremini see Sul praegu õnnestub, seda paremini Sinu suhe ka toimib. Kõikvõimalikud ühised tegevused tuleksid suhte arengule kasuks. Samas lubaduste andmisel tasuks Sul olla praegu väga ettevaatlik ja kaalutlev.



Ühised tegevused koduse elu parandamiseks tuleksid suhte toimimisele kasuks. See võimaldaks suurendada mõlema osapoole kindlustunnet.

Rahaliste kompromisside leidmine võib praegu olla suhtes keeruline. Sul on raske teha järeleandmisi, mistõttu ei pruugi asjad olla sellises seisus, nagu Sa oleksid soovinud.

Kui oled vallaline, siis hoia sellel suvel oma silmad kindlasti lahti, sest mõned head võimalused on Sulle praegu avanemas. Kasuks tuleks see, kui Sa ise oleksid valmis julgemalt härjal sarvist haarama.

Inimsuhete vallas hoidu sellel nendest inimestest, kes Sind ühel või teisel moel ära kasutada püüavad. Nende inimestega pole mõtet vaielda või neile etteheiteid teha, lihtsalt hoia neist eemale.

Seotud postitused