2018 aasta suvehoroskoop (Kalad)


Foto: pexels.com

KALAD

Neil suvekuudel tuleb Sul oma perekonnale rohkem tähelepanu pöörata. Pead tegema jõupingutusi selle nimel, et lahendada oma perekonnaelus mõningad probleemid ja arusaamatused, mis varem on esile kerkinud. Liigsest tormakusest tuleks praegu hoiduda pereliikmetega suhtlemisel, kuna valed väljaütlemised on kerged tekkima.

Pead aktiivselt kaasa lööma ühe suurema sündmuse tähistamisel, mis on seotud Sinu pereliikmega või Sinu endaga. Selleks sündmuseks võib olla sünnipäev, pulma-aastapäev või ka näiteks kooli lõpetamine.

Sõbrad võivad praegu pöörduda Sinu poole abi saamiseks, mistõttu püüa neile toeks olla. Kui Sinult palutakse rahalist abi, siis tasuks hoolikalt mõelda, kas anda laenu või mitte. On oht, et raha laenamine võib rikkuda toimivad sõprussuhted.



Sinu rahaasjad võivad kujuneda neil suvekuudel mõnevõrra pingeliseks ning Sul tuleb otsida lahendusi, kuidas oma rahaasjad paremini toimima saada. See aga ei saa olema kerge ülesanne ning pead olema valmis mitmesuguste ootamatute takistuste esilekerkimiseks.

Rahaliste väljaminekute tegemisel tasuks olla praegu tavalisest ettevaatlikum, kuna kõik ei pruugi olla sugugi nii heas korras, kui Sa seda soovinud oleksid.

partneriga on Sul praegu raske rahalisi küsimusi arutada ning selles vallas kompromisse leida. Seepärast tasuks sellised arutused praegu edasi lükata.



Armuelus kulgevad Sul asjad mõnevõrra pingelisemalt. Arusaamatused ja tülid on kerged tekkima ning seda vägagi tühiste asjade pärast. Oluline on see, et oleksid partneriga suhtlemisel taktitundeline ning hoiduksid tema kritiseerimisest.

Kasuks tuleks see, kui partneriga koos midagi suuremat koduses majapidamises korda saadaksid. See aitab tunda ennast mõlemal osapoolel paremini ning vältida asjatuid argitülisid.

Kui oled vallaline, siis see suvi on partneri otsinguteks keeruline aeg. Ehkki võimalusi võib avaneda mitmeid, on need võimalused seotud inimestega, kes ei ole püsisuhte otsinguil.



Tööalastes asjades suudad sellel suvel palju korda saata. Samas pead arvestama sellega, et tööalaste kohustuste hulk võib olla praegu tavalisest palju suurem. Suhtlemine kolleegidega kujuneb üsna heaks, mistõttu saad meeskonnatöö tulemusena ületatud nii mõnedki esilekerkivad probleemid ja takistused.

Seotud postitused