2018 aasta suvehoroskoop (Sõnn)


Foto: pexels.com

SÕNN

Suvekuud peaksid sellel aastal kujunema Sulle meeldivaks ajaks. Tunned ennast hästi ning Sinu ettevõtmised kulgevad just sellises suunas, nagu Sa seda oled soovinud. Kasuks tuleks see, kui teeksid julgemalt algust nende ettevõtmistega, mis Sul viimasel ajal eriti hästi pole õnnestunud.

Soovid leida rohkem võimalusi selleks, et teiste inimestega rohkem koos aega veeta. Seepärast saavad perekond, sõbrad ja sugulased Sinu suurema tähelepanu osaliseks.

Arvatavasti sünnib kellelegi Sinu sõpradest perre laps, mis peaks ka Sinu meeleolu väga heaks tegema. Ühel või teisel viisil hakkab see laps ka Sinu edaspidist käekäiku olulisel määral mõjutama.

Armuelus kulgevad asjad neil suvekuudel igati meeldivalt. Sul on partneriga tavalisest parem läbisaamine. Kasuks tuleks see, kui oma partneriga praegu rohkem neid teemasid arutaksid, mis vajaksid selgeks rääkimist, sest kompromisside leidmine peaks olema praegu kergem ülesanne, kui tavaliselt. Hea aeg partneriga reisimiseks. See reis ei pea olema ilmtingimata mõnda välisriiki, sest ka Eestis reisimine tagab head energiad.



Aset võib leida mingi oluline sündmus Sinu armuelus, olgu selleks siis kihlumine, abiellumine või lapse saamine.

Kui oled vallaline, siis tasuks Sul sellel suvel avanevatest võimalustest kinni haarata. Ehkki need võimalused ei tundu alguses paljutõotavad, võivad esmased tunded Sind alt vedada. Oma ootused partneri iseloomuomaduste osas tasuks kriitilise pilguga üle vaadata, et mitte reaalsest maailmast mitte liialt kaugele kanduda.

Koduses majapidamises on hea aeg oma plaanide teostamiseks, kuid see eeldab ka seda, et kõik asjad hoolikalt läbi mõtleksid ja muud vajalikud ettevalmistused ära teeksid. Vastasel korral võid jõuda tulemusteni, millega Sa rahul pole.



Sinu rahalised väljaminekud võivad neil suvekuudel oluliselt suureneda. Oluline on see, et oleksid oma kulutuste tegemisel realistlik ning hoiduksid tormakusest. Võiksid praegu otsida endale ka uusi teenimisvõimalusi, sest nende ledimiseks on Sul head võimalused.

Riskide võtmiseks pole praegu hea aeg, kuna see võib Sind viia suuremate rahaliste kaotusteni.

Praegu pole hea aeg selleks, et tegutseksid vastavalt teistelt inimestelt saadud nõuannetele, sest teiste inimeste antud nõuanded finantsküsimustes ei pruugi Sinu puhul lihtsalt töötada.

Lepingute sõlmimisel tasuks olla praegu tavalisest ettevaatlikum. Varu aega lepingutega tutvumiseks.



Keegi vastutustundetu või halva käitumismaneeriga inimene võib Sind sellel suvel korduvalt solvata. Sina peaksid aga jääma rahulikuks ning püüa sellest inimesest lihtsalt eemalduda.

Naissoost Sõnnid sooritavad sellel suvel arvatavasti mõned suuremad ostud, mis mõjutavad Sinu käekäiku pikema ajaperioodi jooksul.

Meessoost Sõnnidel tasuks sellel suvel kinni haarata uutest võimalustest ning tegeleda kõikvõimalike uute ideede teostamisega. Ka pooleliolevad kohustused tasuks kiiresti lõpule viia.

Seotud postitused