Mis viitab eelmistele eludele?

70% reinkarnatsiooni (taassünni) juhtumitega on seotud ebaloomulik või traumasurm. Arvatakse, et traumasurm võib ollagi seotud hüpoteetilise ümber- või taassünniga. Sellele võivad viidata laste teadmised ajast, kui nad polnud veel sündinud. Väikesed lapsed oskavad rääkida sageli fakte, millest nad ei peaks midagi teadma ja mis on toimunud ajaliselt palju varem.




Surmavatest vigastustest võivad anda märku ebatavalised sünnimärgid lapse kehal. Sünnimärgid, mis peegeldavad kuulide, noahoopide, operatsioonijälgede kohti, ei ole tumedad pigmendilaigud, vaid meenutavad pigem arme. Mõnikord langevad kokku mõlemal kehapoolel (näiteks kui kuul on kehast väljunud või mõõgalöök keha läbistanud).

Teadus ei suuda tänapäevani selgitada, miks ühe või teise inimese kehal on sünnimärk alates sündimise päevast. Sünnidefektidega on ilmselgelt sama lugu. Väikesed lapsed mäletavad sageli õnnetust, mis trauma tekitas. Tavaliselt lõpetavad lapsed rääkimise eelmisest elust enne kooliminekut, nii umbes viie-kuue aastaselt. Samamoodi võib selgitada ka imelaste sünde, sest iga imelapse sünd näib olevat ebaloomulik ja selgitamatu.




Arvatakse, et imelapse geniaalsed võimed on sügavalt teadvusse talletunud eelmiste elude tõttu. Laste fantaasia on teadagi piiritu, aga väga väikeste laste puhul on uuringute tulemused tõesemad, sest nad ei oska veel teadlikult petta ega manipuleerida. Teadlased arvavad, et see on tegelikult geneetiline mälu, mida põlvest-põlve edasi antakse. Materialistliku maailmavaatega on selliseid juhtumeid väga raske selgitada, aga need annavad aluse uskuda, et teadvus eksisteerib eraldi füüsilisest kehast ning jääb ellu ka pärast füüsilise keha hävimist. Teadvus on võimeline teatud tingimustes surma üle elama. On levinud ka arvamus, et transseksuaalid või soolise identiteedi konfliktis olevad inimesed on eelmises elus olnud vastassoost, mistõttu inimesel tekibki sisemine konflikt. Deja vu tunne on seletamatu tunne, et hetkel toimuvat on kunagi juba kogetud, antud kohas on varem oldud või mõnda tundmatut inimest teatakse lähemalt juba varasemast ajast, kuigi see näib võimatu.




Transiseisundis või hüpnoosis olles on inimesed meenutanud oma eelmisi elusid. Inimene võib hakata kirjutama või rääkima hüpnoosiseisundis olles talle täiesti tundmatus keeles ja tal võib ilmneda oskusi, mida tal ei peaks olema. Ta võib kasutada isegi mingit vana keelevormi, mis on kasutuselt juba ammu kadunud. Selle teooria järgi võib ka armastus või vihkamine esimesest silmapilgust tuleneda eelmistest eludest. Võib tekkida seletamatu külgetõmme või ebatavaliselt suur vastumeelsus kellegi suhtes. Võivad tekkida mingid pealetükkivad sundmõtted ja soovid või ideed. Nii on leitud isegi peidetud aardeid ja varandusi. Ka unenägudes võivad eelmised elud ilmutada väga omapäraseid ja seletamatuid asju. Eelmiste eludega seonduv on väga keeruline ja veel täiesti “tundmatu maa”, mis alles vajab tõestust.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Karma analüüs + saatuse analüüs


Elutee üldskeem


Horoskoop mehele


Kaelakee: amburi tähtkuju


Seenekujulised kristallid: roheline aventuriin (7 tk)


Piknikutekk (200×150 cm)


Käevõru


Seinapilt lõuendil või kapal: ämblikuvõrk


Kaelakee: skorpion


Seinakaunistus: pealuu


Seinapilt lõuendil või kapal: Nõmmeveski juga


Seinapilt lõuendil või kapal: helkivad ööpilved



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused