2018 aasta kevadhoroskoop (Veevalaja)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VEEVALAJA

Tööalased asjaajamised eeldavad Sinult praegu suuremat tähelepanu. Sul tuleb arvestada sellega, et kõik tegevused võtavad praegu rohkem aega, kui tavaliselt. Seepärast pole praegu hea aeg endale liialt palju ette võtta. Suudad paremad tulemused saavutada siis, kui tegutsed põhimõttel – üks asi korraga.

Ole valmis selleks, et tööasjades kerkivad esile ka mõned olulised muutused, mis eeldavad Sinu tähelepanu ja keskendumist.

Ehkki Sul endal võib olla soov oma tööasjades mõningaid ümberkorraldusi teha, siis tasuks oma plaanid väga hoolikalt läbi mõelda. Eksimused plaanides võivad tekitada Sulle palju probleeme ja arusaamatusi.



Suhtlemine kolleegidega peaks olema heas seisus, mistõttu aitab see kaasa koostöö tegemisele.

Rahaasjad kujunevad Sul kevadkuudel headeks. Arvatavasti leiad endale ka mõne täiesti uue teenimisvõimaluse. Oluline on see, et püüaksid oma rahaasjad võimalikult kindlalt tasakaalus hoida. Ära lase endale teistel inimestel survet avaldada rahaliste otsuste tegemisel, kuna sellega on Sul suur oht oma rahalised asjad tasakaalust välja viia.

Sisseostude tegemisel tasuks veidi hoogu maha võtta. Peaksid hoolikalt mõtlema sellele, kust asju osta.



Pereliikmed vajaksid kevadkuudel enam Sinu abi ja tähelepanu. Oluline on see, et oleksid nende jaoks kogu aeg olemas. Kui Sul on peres noori inimesi, siis tuleb Sul neid õppetööde juures veidi enam toetada. Kindlasti ära ole kitsi kiidusõnade ütlemisel, sest sellel oleks oluline tähtsus Sinu pereliikmete käekäigu juures.

Arvatavasti leiab kevadel aset mingi oluline sündmus sugulastega seonduvalt. Sinul on selle sündmuse juures mängida oluline roll, mis võib Sulle aga ka hulganisti pingelisi hetki kaasa tuua.

Kodustes plaanides tasuks Sul teha mõningaid korrektiive, sest algsed plaanid ja ideed ei ole enam nii aktuaalsed ning Sul tuleks keskenduda uutele tegevustele.



Armuasjad kulgevad Sul praegu suhteliselt hästi. Sul tuleks aga partneriga suhtlemisel rohkem kuulaja rolli ennast sättida. Arvatavasti kuuled oma partnerile ka midagi sellist, mida ammu oled teada tahtnud.

Armuelus on see kevad ühel või teisel viisil oluliste otsuste ja valikute tegemise aeg. Seetõttu jõuab Sinu armuelu uuele tasandile.

Uute teadmiste ja oskuste omandamine on Sulle praegu väga oluline. Selles osas tuleb Sul varuda aga tavaliselt rohkem kannatust.

Seotud postitused