2018 aasta kevadhoroskoop (Ambur)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

AMBUR

Neil kevadkuudel on Sinu peamine tähelepanu suunatud neile asjadele, mis Sinu elus lahendamist vajaksid. Oled kõikvõimalike probleemide lahendamisel väga edukas ning suudad seetõttu oma elus palju head korda saata. Peaksid aga jälgima seda, et Sa ei võtaks ette liialt palju kohustusi, sest kõikide asjadega poleks Sul võimalik üheaegselt tegeleda.

Tööalastes ettevõtmistes keskendu rohkem sellele, mis on oluline. See võimaldaks Sul oma tööalases elus oluliselt paremaid asju korda saata, et mitte raisata oma aega tühistele asjadele. Suuremate plaanide teostamine eeldab praegu põhjalikumaid ettevalmistusi. Ka tuleks Sul põhjalikumalt hinnata seda, kas üks või teine asi ikka on elluviimist väärt.

Kasuks tuleks see, kui püüaksid juurde hankida uusi teadmisi ja oskusi, sest seeläbi looksid endale suuremaid võimalusi ja eeliseid. Ka aitaksid uued teadmised suurendada oluliselt määral kindlustunnet tuleviku suhtes.



Suhtlemisel kolleegidega tasuks Sul hoolikamalt oma sõnu valida, et mitte lasta mõttetutel arusaamatustel esile kerkida.

Rahalised asjad kujunevad Sul praegu üsna headeks. Seepärast saad endale hankida asju, millest juba mõnda aega unistanud oled. Rahaliste riskide võtmiseks praegu kindlasti hea aeg pole, kuna praegu võetud riskid võivad ennast valusalt kätte maksta.

Sul tasuks otsida endale uusi teenimisvõimalusi, sest Sul on nende leidmiseks praegu üsnagi head võimalused.

Lepingute tegemisel, mis puudutavad ka Sinu rahalisi asju, peaksid olema sellel kuul tavalisest ettevaatlikum. Eriti tasuks jälgida lepingute sõlmimist naisterahvastega.

Ära lase endale pragu rahalisi tehinguid pähe määrida.



Sul tasuks kõik kohustused hoolikalt kevadkuulde kirja panna. Kipud praegu palju unustama, mistõttu on oht, et olulised asjad jäävad sootuks tegemata.

Armuasjad kulgevad Sul kevadkuudel hästi. Sul on mitmeid ideid, kuidas oma armuelu veidi mitmekesisemaks ja huvitavamaks muuta. Püüa oma partneri jaoks veidi rohkem aega leida, et üheskoos midagi meeldivat ette võtta.

Hea aeg partneriga reisimiseks. Selles osas võivad Sulle avaneda praegu ka mõned üsnagi unikaalsed võimalused.

Hoidu partneriga suhtlemisel tema tegevuste kritiseerimisest.



Kui oled vallaline, siis hoia oma silmad lahti. Uued võimalused on Sulle avanemas.

Noored naissoost Amburid peaksid olema valmis selleks, et talvekuudel alguse saanud sündmustejada võib Sulle kaasa tuua negatiivseid arenguid.

Üle 35-aastased naissoost Amburid peaksid rohkem keskenduma oma tulevikuplaanide tegemisele, sest seeläbi tagad endale parima kindlustunde.

Üle 35-aastased meessoost Amburid peaksid rohkem oma tööalastele või ärilistele küsimustele keskenduma.

Seotud postitused