2018 aasta kevadhoroskoop (Kalad)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KALAD

Kevadkuudel tuleb Sul teiste inimestega tavalisest mõnevõrra enam suhelda. Et saaksid oma mõtted ja ideed kõige paremini teisteni viia, tuleb Sul kasutada mõningast kavalust. Probleemiks võib aga kujuneda see, et kavalus kasvab manipuleerimiseks ning see võib Sulle inimsuhetes juba valusaid tagasilööke tuua.

Ka tööalased suhted võivad olla pingelised ning arusaamatused on kerged tekkima. Seepärast peaksid hoolikalt oma sõnu valima, et endale mitte mõttetuid probleeme tekitada. Kõige keerulisemaks võib kujuneda suhtlemine meessoost kolleegidega.

Tööalastes asjades tasuks Sul panna praegu eriline rõhk sellele, et iseseisvalt oma plaanid ja ideed teoks teha. Kolleegidele pole praegu mõtet lootma jääda.



Suuremate plaanide teostamiseks pole praegu mitte kõige parem aeg. Pigem tasuks keskenduda pooleliolevatele kohustustele, sest suudaksid selles vallas oluliselt paremaid tulemusi saavutada. Hea aeg selleks, et teeksid jõupingutusi oma tööasjade efektiivsemaks muutmiseks.

Arvatavasti leiab tööasjades aset mingi suurem sündmus või pidu. Tegemist on kas organisatsiooni peoga või keegi kolleegides tähistab suuremat tähtpäeva. Sinult saab olema selles kanda oluline roll, mis lisab pingeid ja võib tekitada kolleegides pahameelt.

Rahalised asjad kulgevad Sul praegu hästi. Võimalik, et saad lisaraha ning seda allikast, kust Sa seda kõige vähem oodata oleksid osanud.



Praegu on hea aeg laenu võtmiseks, kuid sellekohased otsused tasuks hoolikalt läbi mõelda, et parimate tulemusteni jõuda.

Rahalised küsimused võivad kaasa tuua mõningaid arusaamatusi perekondlikes asjades ning selles osas tuleb kompromisside leidmiseks rohkem energiat rakendada.

Perekonnaga tasuks koos ühiselt midagi meeldivat ette võtta. See aitaks ka argised pinged paremini maha võtta.

Armuasjades tuleks Sul olla valmis selleks, et oma partnerit rohkem kuulata. Ta soovib Sulle arvatavasti nii mõndagi öelda, mida ootab ja soovib suhtelt ja Sinult. Hoidu sellest, et hakkaksid talle oma mõtteid peale suruma, sest sellele võib ta tuliselt reageerida.



Peaksid jälgima seda, et kõik olulised sündmused meeles püsiksid.

Ettevaatlik peaksid olema oma partnerile lubaduste jagamisel, sest kui jätad antud lubadused täitmata, võid suhtesse probleeme tekitada.

Koduste asjaajamiste juures pead asuma arvatavasti mingi probleemi lahendama. Ehkki see võib tunduda alguses tühise asjana, siis tegelikult kujunevad Sinu jõupingutused üsna suurteks.

Seotud postitused