2018 aasta kevadhoroskoop (Skorpion)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

SKORPION

See kevad kujuneb Sulle vaheldusrikkaks. Sul tuleb tegeleda mitmesuguste koosviibimiste korraldamisega või aktiivse suhtlemisega oma sugulastega. Kasuks tuleks see, kui Sa ei võtaks asju liialt suurelt ette.

Sul tuleb ühel või teisel moel oma sugulasi toetada, et nad oma esilekerkinud probleemid lahendatud saaksid. Siinjuures tasuks aga jälgida seda, et Sa ei hakkaks nende eest kõiki asju ära tegema.

Sinu igapäevased asjaajamised eeldavad rohkem kannatlikkust. Kõik ei kulge praegu nii ladusalt, kui Sa seda ehk soovinud oleksid. Ära võta endale liialt palju kohustusi kanda, sest see suurendaks Sinu närvilisust ning mõjuks ettevõtmiste õnnestumisele raskendavalt.



Armuasjad peaksid olema praegu hea seisus. Sul on partneriga hea läbisaamine ning suudad leida praegu kindlasti ühtteist sellist, mis aitaks suhet veelgi paremaks muuta. Romantika mängib suhtes praegu väga olulist rolli. Selles osas tasuks välja mõelda midagi meeldivat ja huvitavat.

Need kevadkuud on hea aeg selleks, et oma armuelus midagi olulist paika saada, olgu selleks siis kihlumine, abiellumine, pere järelkasvu planeerimine vms.

Tööalased asjad eeldavad Sinult seda, et oleksid valmis kiiresti otsuseid langetama. Mida paremini see Sul õnnestub, seda rohkem on Sul tööalases elus võimalik plaane ja ideid teostada.



Suhted kolleegidega on praegu kõikuvad, ühest äärmusest teise. Seepärast peaksid olema kogu aeg tähelepanelik, et mitte lasta endale tööasjades inimsuhetega probleeme tekkida. Peamiseks probleemiks on praegu tööalastes suhetes üksteise tagarääkimine, mistõttu võiksid vähemalt Sina seda omalt poolt vältida.

Rahaasjad kulgevad Sul praegu suhteliselt hästi. Sul tasuks mõelda sellele, kuidas oma sissetulekut suurendada, sest nii mõnedki head ideed on Sulle tekkimas.

Koduses elus on Sul praegu head võimalused paljud asjad korda ajada. Kui oled plaaninnud millegi huvitava teostamist, sellel kevadel tasub oma plaanid kindlasti teoks teha. Kindlasti tuleks panna rohkem rõhku ettevalmistuste tegemisele, sest see aitab välja jõuda parimate tulemusteni.



Hea aeg ka elukoha vahetamiseks. Ka erineva kodutehnika hankimiseks on praegu hea aeg.

Kui Sul on kodus lapsi, siis tuleks Sul rohkem silma peal hoida nende sõpradel. Praegu on oht, et Sinu lapse sõbraks võib saada keegi, kellest ta peaks eemale hoidma.

Oma õiguste eest tuleks praegu rohkem välja astuda. Vajadusel tuleb oma õiguste kaitsmiseks ette võtta ka kohtutee. Eelkõige puudutab see üle 35-aastaseid meessoost Skorpione.

Seotud postitused