2018 aasta kevadhoroskoop (Sõnn)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

SÕNN

Kevadekuudel on Sul suurepärased võimalused oma plaanide ja sihtidega edasiliikumiseks. Sul tasuks välja näidata suuremat sihikindlust, sest seeläbi oleks Sul parimad võimalused oodatud tulemuste saavutamiseks.

Tormakusest tasuks praegu kindlasti hoiduda, sest see võib kaasa tuua mitmesuguseid valusaid tagasilööke edaspidi. Parimad tulemused on saavutatavad siis, kui oled oma ettevõtmiste juures sihikindel.

Saad märkimisväärset abi praegu ka teistelt inimestelt, mistõttu ole julgemalt valmis nende poole pöörduma. Kindlasti tuleks Sul olla valmis ka selleks, et omalt poolt teisi aidata. Seda tasuks teha aga nii, et Sa liigselt ei sekkuks teiste inimeste ettevõtmistesse.



Sinu lapsed või lapselapsed vajavad praegu arvatavasti Sinu abi ja toetust. nende abistamisel tuleks aga jälgida seda, et Sa kõiki asju nende eest ära tegema ei hakkaks. Parim abi on neile praegu toetust, julgustus ja nõuanded.

Kodused asjaajamised eeldavad Sinult praegu tavalisest enam kannatust ja ettevõtlikkust. Suuremate plaanide teostamiseks pole praegu mitte kõige parem aeg. Väiksemad kohustused peaksid seevastu Sul suurepäraselt õnnestuma. Koduses majapidamises tasuks mõelda tulevikule ning teha plaane, mida juba suvel või sügisel teostama saaksid asuda.

Suhted teiste inimestega kulgevad Sul praegu üsna hästi. Samas tuleks Sul teistega suhtlemisel jälgida seda, et Sa ei räägiks välja saladusi, mida teised teadma ei pea.



Ettevaatlikumalt tasuks suhtuda kõikidesse neisse lubadustesse, mida teised inimesed praegu kergekäeliselt annavad. Enamik nendest lubadustest jäetakse hiljem täitmata.

Tööasjades oled sellel kevadel ettevõtlik ning Sul on head võimalused selleks, et ületada oma teel mitmed takistused. Tööasjades tuleks Sul näidata välja suuremat kannatlikkust, sest ainult nii suudad välja jõuda oodatud tulemusteni. Praegu pole hea aeg tööasjades uute plaanide teostamiseks, kuna seeläbi oleksid probleemid kerged tekkima. Rutiinsete asjaajamiste juures oleksid praegu palju edukam.

Kui oled endale tööd otsimas, siis see kevad Sulle eriti häid võimalusi ei paku. Ehkki võimalusi on avanemas, ei tööta need eriti hästi Sinu huvides.

Rahaline seis peaks Sul olema hea, kuid Sul tuleks olla ettevaatlikum väljaminekute tegemisel. Kipud selles osas liialdustesse kalduma.



Armuasjad eeldavad Sinult praegu tavalisest suuremat tähelepanu. Sul tuleks oma partneri jaoks veidi rohkem aega leida. Võtke koos ette midagi ühist ja meeldivat. Hea aeg koos partneriga reisimiseks, kuid see reis peaks olema selline, mis ei oleks väsitav.

Võimalik, et armuelu toob Sinu ellu sellel kevadel meeldivaid üllatusi, seda eriti siis, kui oled vallaline. Eriti saavad sellistest meeldivatest võimalustest osa noored naissoost Sõnnid.

Oma väärisasjadel hoia silm rohkem peal, sest vastasel korral võid varguse ohvriks sattuda.

Jälgi seda, et Sul kõik dokumendid laitmatus korras oleksid.

Tervis peaks Sul olema praegu üsna hea, kuid külmetushaigused võivad Sind siiski kimbutada.

Seotud postitused