2018 aasta kevadhoroskoop (Kaalud)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAALUD

Neil kevadkuudel on Sinu ootused arvatavasti üsna suured ning soovid oma plaanid ja ideed kiiresti teoks teha. Tormakust tasuks aga vältida, kuna muidu on oht, et asjad lähevad Sinu kontrolli alt välja. Kasuks tuleks see, kui Sa oma plaanid ja ideed põhjalikult läbi mõtleksid enne, kui alustad nende elluviimisega.

Sul tuleks jälgida seda, et Sa ei võtaks enda kanda praegu liialt palju erinevaid kohustusi, sest kõikide asjadega tegelemiseks ei jätku Sul lihtsalt aega.

Keegi noortest inimestest võib vajada praegu Sinu abi. Selleks võib olla Sinu laps või kellegi lähisugulase laps. Püüa teda aidata, kuid ära tema eest asju ära tee.



Kui Sinu peres kasvab tütar, siis kevadkuud toovad tema ellu mitmeid positiivseid arenguid, millest saad osa Sinagi.

Ühel või teisel moel toimuvad ka Sinu elus mõningad muutused. Sul tuleb leida võimalusi selleks, et praegu muutustega rohkem kaasa minna. Liigne konservatiivsus praegu kasuks ei tule.

Võimalik, et Sul tuleb ette võtta kolimine. Võib-olla kolid ise, aga võib-olla aitad kellelgi kolida.



Hea aeg on praegu uute tutvuste loomiseks, sest suudad praegu endalegi teadvustamata ümbritseda ennast just kõige paremate inimestega. Ehkki Sul tasuks teiste inimestega rohkem suhelda, tuleks Sul samas olla ettevaatlik oma saladustega ümberkäimisel. Ka pole praegu hea aeg oma ideedest ja plaanidest rääkimiseks.

Tööalastes asjades tuleb Sul tegelda ehk rohkem erinevate uute kohustustega, mis tekitab Sinus ka hulganisti pingeid. Võta ette üks asi korraga ning suudad saavutada enda jaoks parimad tulemused.

Kevadkuud on hea aeg oma teadmiste ja oskuste täiendamiseks. Seeläbi looksid endale uusi võimalusi. Ka on praegu hea aeg eksamite sooritamiseks.



Rahalised asjad peaksid olema Sul praegu üsna heas seisus. Saad endale arvatavasti hankida mitmeid selliseid asju, millest kaua oled puudust tundnud. Liialdama siiski ei tasuks hakata, sest see võib hiljem valusalt kätte maksta.

Naissoost Kaaludel on head võimalused selleks, et teenida veidi lisaraha.

Armuasjades tuleks Sul oma partneri jaoks rohkem aega leida. Kõik ühised tegevused tuleksid praegu kindlasti suhte arengule kasuks. Ära avalda oma partnerile survet erinevate valikute tegemisel.

Seotud postitused