2017-2018 aasta talvehoroskoop (Veevalaja)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VEEVALAJA

2017-2018 aasta talvel oled õnnega koos, sest Sinu ettevõtmised kulgevad just sellises suunas, nagu oled soovinud. Sul oleks mõttekas praegu ennast enam pingutada selle nimel, et olulised asjad tehtud saaksid, sest see võimaldaks Sul edaspidi rohkem uutele plaanidele keskenduda.

Talvekuud võivad Sinu teele tuua ka mõningaid muutusi ja takistusi, kuid suudad need kerge vaevaga ületada. Oluline on ainult oma eesmärke kogu aeg meeles pidada, et mitte oma valitud teelt kõrvale kalduda.



Ole valmis oma elus lahendama neid probleeme, mis Sul siiani nende keerukuse tõttu lahenduseta on jäänud. Nüüd on Sul head võimalused selleks, et ka need probleemid edukalt lahendada.

Võimalik, et Sul tuleb praegu asuda mõningate ametiasutustega tihedamalt suhtlema. Et see hästi õnnestuks, tuleks Sul ettevalmistustele enam rõhku panna. Ära jäta oma dokumente hooletusse.

Rahaasjad on praegu heas seisus. Aasta esimestel kuudel on Sul arvatavasti võimalik teenida ka veidi lisaraha, mis Sinu olukorra kindlasti palju paremaks muudab. Võiksid mõelda sellele, kuidas oma raha ka veidi tulevikuks säästa.



Ettevaatlikum tasuks olla nende inimestega suhtlemisel, kes kipuvad Sulle oma rahalisi ideid peale suruma. See võib kergesti Sinu majandusliku seisu kõikuma lüüa.

Armuasjades tasuks Sul olla praegu mõnevõrra ettevaatlikum. Kõik asjad ei pruugi praegu toimida nii ladusalt, kui varem, mistõttu pead selle tulemusena oma partneriga rohkem oma ideid ja mõtteid arutama. Ka on oluline partneri kuulamine.

Naissoost Veevalajatel on armukadedusega sellel talvel üsna suuri probleeme. See võib tekitada mõttetuid pingeid ja arusaamatusi suhtesse.



Kui oled vallaline, siis neil talvekuudel on Sulle avanemas nii mõnedki unikaalsed võimalused. Seepärast tasuks oma silmad lahti hoida, et uutest võimalustest osa saada. Teatud ettevaatlikkus oleks mõttekas siiski säilitada, et ennast mitte ebameeldivuste keskelt leida.

Teiste inimestega suhtlemisel on arusaamatused kerged tekkima. Kõige parem on praegu riiakaid ja halbu inimesi ignoreerida. Ehkki alguses võib see Sulle pahameelt tekitada, leiad pärast, et see oli ainuõige samm enda heaolu silmas pidades.

Sul tuleb ühel või teisel viisil sellel talvel rohkem tegemist teha naisterahvastega.

Seotud postitused