2017-2018 aasta talvehoroskoop (Lõvi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

LÕVI

2017-2018 aasta talvekuudel tuleb Sul enam tegeleda rahaliste küsimuste lahendamisega. Arvatavasti vajaksid nii mõnedki asjad selles osas mõnevõrra parandamist või teistsugust lahendamist, et endale rahaasjad paremuse poole suunata. Sulle avaneda küllaltki head võimalused selleks, et saada kätte see raha, mida oled teistele inimestele varem laenanud.

Ka Sinu pereliikmetel peaksid rahaasjad praegu paremini kulgema, mis kergendab oluliselt ka Sinu enda olukorda.



Kui oled plaaninud ellu viia midagi suuremat, siis saad detsembris ja jaanuaris toetust ühelt naisterahvalt, kes aitab Sul nii mõnedki olulised takistused lahendada. See aga tähendab ka seda, et oleksid valmis sellele inimesele oma muresid jagama.

Sinu enda või mõne lähedase inimeste tervisemured sunnivad Sind reisima mõnda teise paika. Arvatavasti on see seotud mingi raviga või raviloleva inimese külastamisega. Sul on üsnagi head võimalused selleks, et olukord kiiresti kontrolli alla saada, mistõttu pole muretsemiseks põhjust.

Õnnetuste tekkimise suhtes tasuks Sul kindlasti praegu mõnevõrra ettevaatlikum olla. Ka liikluses osalemisel ole väga ettevaatlik.



Sinu meessoost pereliikmed või lähedasemad sugulased võivad sellel talvel kokku puutuda mõningate raskuste ja kaotustega. Seepärast tuleb Sul neile ühel või teisel viisil toeks olla.

Armuasjad kulgevad praegu suhteliselt hästi. Partneriga läbisaamisel mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Ehkki Sul võib tekkida soov oma suhtesse uue hingamise tekitamiseks, ei ole selleks praegu hea aeg. Ka poleks Sul partneri nõusse saamine kerge ülesanne. Hea aeg selleks, et koos partneriga üheskoos mingile reisile minna, sest reisilt saadud meeldivad mälestused mõjuvad suhte arengule igati hästi.



Tööalastes asjades toob see talv kaasa mingeid muutusi ja uusi ettevõtmisi. Võib-olla on Sind ees ootamas ka suuremad muutused kollektiivis. Sinu kohanemisvõime on suur ning suudad keeruliste probleemidega kenasti hakkama saada. Tänu oma sihikindlusele peaks ka Sul ka palk mõnevõrra suurenema.

Jälgi seda, et Sul kõik dokumendid korras oleksid ja õigeaegselt vajalikesse kohtadesse esitatud. Eksimused dokumentidega võivad Sulle rahaliselt kalliks maksma minna.

Seotud postitused