2017-2018 aasta talvehoroskoop (Kaalud)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAALUD

2017-2018 aasta talvekuudel tuleb Sul oma rahaliste asjadega enam tegeleda. Sinu ootused on praegu suhteliselt suured ning nii mõnedki rahalised ootused peaksid nüüd Sulle meeldiva üllatuse valmistama. Kasuks tuleks see, kui otsiksid endale praegu uusi teenimisvõimalusi, sest nende leidmine on vägagi tõenäoline.

Sul tasuks mõelda sellele, kuidas mitmesugustest rahalistest kohustustest vabaneda, sest ka selles vallas peaksid talvekuud Sulle meeldivaid üllatusi valmistama.

Hea aeg on reisimiseks ja mitte ainult välisriikidesse. Ka Eestis reisimine tagab Sulle mõnusa olemise, eriti kui ilm pakuks ilusaid lumiseid vaateid.



Perekondlikes asjades võib see talv kaasa tuua mitmesuguseid arusaamatusi. Peamiseks põhjuseks on raha, kuna üksmeele leidmine selles osas on keeruline.

Sul tuleks oma pereliikmetele enam toeks olla, sest nad võivad praegu Sinu abi ja toetust vajada. Hoidu sellest, et oma arvamusi peale suruksid, sest see võib tähendada arusaamatusi.

Saad arvatavasti küllakutse ühele noore inimese tähtsalt üritusele (jaanuaris või veebruaris), mida Sa oodata poleks osanud.



Sul tasuks hoida korras kõik dokumendid, kuna vastasel korral oleksid Sina kõikides situatsioonides kaotajaks osapooleks.

Armuasjad peaksid kulgema Sul suhteliselt hästi. Pole välistatud mõningased nääklemised oma partneriga, kuid need situatsioonid leiavad üsna kiiresti positiivse lahenduse. Sul tasuks mõelda sellele, kuidas oma partnerit meeldivalt üllatada. Hea aeg sellisteks tegevusteks, mis tooksid suhtesse uut energiat ja seikluslikkust.



Kui oled vallaline, siis hoidu tormakusest uute tutvuste loomisel. Ehkki alguses võib olla kõik uus ja huvitav, võivad hiljem asjad kergesti kontrolli alt väljuda, kui Sa ei kontrolli inimest piisavalt põhjalikult, kellega suhet looma asud.

Tööalastes asjades on see talv kokkuvõtete tegemise aeg. Paljud kohustused saavad tehtud ning pead hakkama tegema ettevalmistusi uuteks ettevõtmisteks. Peaksid rohkem jälgima seda, et Sul ei tekiks konflikte kolleegidega ja ülemustega.

Seotud postitused