2018 aasta horoskoop (Veevalajale)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2018 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad VEEVALAJA 2018 aasta astroloogilise ennustuse.



VEEVALAJA

See aasta on Sulle olulise tähendusega ning toob suure tõenäosusega kaasa mitmeid suuremaid ja väiksemaid arenguid. Sul tasuks praegu enam tähelepanu pöörata inimsuhetele, et luua endale uusi tutvusi ja kontakte ka välisriikides elavate inimestega.

Sul tuleb ühel või teisel viisil aidata oma vanemaid või vanavanemaid nende probleemide lahendamisel. Siinjuures on aga oluline see, et lahendaksid probleemid vastavalt nende nägemusele, mitte vastavalt oma nägemustele. See ei saa olema loomulikult kerge ülesanne, kuid vastupidine tegutsemine võib kaasa tuua pikki aastaid kestva pahameeletormi.

Sinu partner või temaga seonduvad inimesed toovad sellel aastal kaasa Sulle hulganisti muresid. Nad satuvad kergesti oma tegevustega raskustesse ning ka igapäevased tegevused võivad kujuneda ühel või teisel viisil keeruliseks. Sina saaksid neid kindlasti omalt poolt toetada ja julgustada.

Kõikvõimalikud kinnisvaraga seonduvad küsimused on sellel aastal suurema tähelepanu all. Sul tuleb astuda samme selleks, et dokumendid kõik briljantselt korras oleksid. Vastasel korral võivad Sind tabada tagasilöögid. Sul tuleb arvestada ka mõningate hilinemistega, mis seavad Sinu plaanid ja sihid tõsiselt ohtu.

Rahalised asjad peaksid Sul olema suhteliselt kindlas tasakaalus. Sul tuleks aga teha suuremaid jõupingutusi selleks, et oma sissetulekut mõnevõrra suurendada. See ei saa olema kerge ülesanne, kuid edaspidise stabiilsuse huvides on see hädavajalik.



Sõbrad võivad Sinu poole pöörduda selleks, et saada rahalistes asjades abi ja toetust. On aga oht, et sellest rahast jääd Sa lihtsalt ilma. Nii mõnelgi juhul on tõenäosus, et enne laguneb sõprussuhe, kui Sulle raha tagasi makstakse. Nii, et mõtle hoolikalt, kes ikka on Sinu need tõelised sõbrad, keda ka rahaliselt aidata sooviksid.

Kui peaksid ise rahalist abi vajama, siis vanemad on Sind valmis praegu rohkem aitama. Võib-olla on põhjuseks ka varasemate aegadega võrreldes paremad rahalised võimalused.

Ühel või teisel viisil tuleb Sul sellel aastal kokku puutuda pärandusega. Selles osas tasuks Sul hoiduda tormakusest, kuna vastasel korral võivad asjad kergesti kontrolli alt väljuda. Paratamatult toob pärandus kaasa ka sugulaste teatud pahameele.

Kui Sinu peres on tütar või lastelaste seas on mõni tütarlaps, siis nende jaoks kujuneb see aasta edukaks ja meeldivaks. Loomulikult valmistab see ka Sulle heameelt. Nende elus võivad aset leida ka mingid märgilise tähtsusega sündmused (kooli minek, kooli lõpetamine, kihlumine, abiellumine või lapse sünd).

Oma perega tasuks Sul rohkem koos aega veeta. Kõik ühised tegevused tuleksid peresuhete toimimisele kasuks. Kasuks tuleks seegi, kui koos oma perega mõne meeldiva reisi ette võtaksid.

Armuelu peaks Sul olema sellel aastal olema hea ja meeldiv. Sul tuleb kokku puutuda mitmesuguste dilemmadega, mis vajaksid lahendamist, kuid see ei tohiks suhet mingilgi määral ohustada. Pöörad koos partneriga rohkem tähelepanu rahalise stabiilsuse suurendamisele ning selles vallas on Sul võimalik astuda mitmeid selliseid samme, mis soovitud tulemustele lähemale viiksid.



Ka pere järelkasvuga seonduvad küsimused on päevakorral. Võimalik, et sellel aastal sünnib Sinu perre uus ilmakodanik.

Tööalased asjad kulgevad Sul üldjoontes hästi, kuid probleeme võib tekitada suhtlemine kolleegidega, eriti naisterahvastega. Arusaamatused on kerged tekkima ning ei Sina ega ka kolleegid ole valmis neid lahendama. See võib kaasa tuua probleemide kuhjumise. Parem on praegu selliste kolleegidega kokkupuudet vähendada, kes on juba tavapäraselt riiakad ja kuulujutte levitavad. Üldse tasuks oma isikliku elu teemadel kolleegidega mitte eriti vestelda.

Ei ole välistatud, et Sul tekib sellel aastal soov endale hoopis uus töökoht leida. Kui oled töötu, siis see aasta on üsna hea aeg endale töökoha otsimiseks. Kindlasti tasuks Sul teha väiksemaid järeleandmisi oma soovide osas.

Üle 35-aastased naissoost Veevalajatel on väga head võimalused selleks, et viia ellu need unistused, millele nad on kaua mõelnud.

Vanemate tervisemured võivad sellel aastal kaasa tuua probleeme. See võib suurendada ka rahalisi väljaminekuid. Kindlasti tasuks kõiki diagnoose kontrollida lasta, sest eksimused selles vallas on kerged tulema. Ka tasuks arstidega suhtlemisel olla tähelepanelik ning kui mingid asjad jäävad segaseks, tuleks need üle küsida.

Seotud postitused