2018 aasta horoskoop (Kaljukitsele)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2018 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad KALJUKITSE 2018 aasta astroloogilise ennustuse.



KALJUKITS

Sellel aastal tuleks Sul enam tegeleda oma perega ja sugulastega. aset leiavad mitmed olulised sündmused, mis mõjutavad nii Sinu kui ka teiste inimeste käekäiku. Oluline on see, et oleksid praegu oma pereliikmeid ja sugulasi valmis aitama. Oma isapoolsete sugulastega seonduvalt võib toimuda mingi oluline sündmusteahel, mis paneb ka Sind oma tegevusi ümber hindama.

Rahalised asjad on sellel aastal Sulle mõnevõrra keerulised. Sugugi kõik asjad ei kulge praegu nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Ka pead arvestama võimalusega, et satud rahaliselt keerulisse olukorda. Seepärast tuleks Sul oma rahaasjade kulgemise eest enam hoolt kanda. Ära jäta asju niisama juhuse hooleks. Võiksid teha ka suuremaid jõupingutusi selleks, et leida endale uusi teenimisvõimalusi.

Kõikvõimalike rahaliste riskide võtmisest peaksid hoiduma. Ära lase ennast kaasa kiskuda kahtlastesse rahalistesse seiklustesse.

Üle 35-aastased meessoost Kaljukitsed peaksid oma rahaasjadesse suhtuma väga tõsiselt, sest neid võib tabada rahaliste kaotuste laine, mis on tingitud nende enda valedest otsustest, naiivsusest või ka ahnusest.

Oma väärisasjade, sularahaga, pangakaartide ja muude oluliste dokumentidega käi hoolsamalt ringi, sest on oht midagi kaotada või langeda varguse ohvriks.

Käi oma saladustega praegu ettevaatlikumalt ringi, kuna vastasel korral võid sattuda olukorda, kus Sinult saadud informatsiooni võidakse kurjalt Sinu enda vastu ära kasutada. Ka tasuks ettevaatlikumalt teistelt inimestelt kuuldud saladustega ringi käia.



Sulle võib teatavaks saada ka midagi olulist oma sõprade kohta, mis võib halvimal juhul tähendada ka sõprussuhte lagunemist. Üldiselt asjad nii hullud siiski pole, kuid midagi olulist Sulle teatavaks saab.

Tööalaste asjade korraldamisel oled praegu vägagi edukas. Sul peaksid tehtud saama nii mõnedki sellised kohustused, mis varem on Sulle ehk peavalu valmistanud.

Praegu tasuks teha suuremaid jõupingutusi selle nimel, et oma tööasjad efektiivsemaks muuta. See tähendab uute teadmiste omandamist ja meeskonnatööle orienteerumist. Kõikide tööasjadega tuleb tegeleda kirglikult ja sihikindlalt. Pealiskaudsus toob kaasa selle, et pead varem või hiljem oma tegevused ümber tegema.

Tööasjad toovad suure tõenäosusega Sulle kaasa ka mõningaid muutusi või sellekohaseid arenguid. Võib-olla saad tegelema hakata mõne uue huvitava projektiga või tuleb meeskonda mõni huvitav inimene. Igatahes saad olla kindel mitmekesisuse suurenemises.

Kui oled endale tööd otsimas, siis tasuks oma silmad rohkem lahti hoida. Head võimalused on Sulle avanemas. Kui aga otsid endale uut tööd, siis pole praegu kõige parem aeg töökoha vahetamiseks, kui selleks pole just väga olulisi põhjuseid (elukoha vahetus, tülid kollektiivis vms.).

Hea aeg oma isikliku äri püstipanekuks. Suudad endale kiiresti kliente leida ja seeläbi tagada ärilise edukuse.

Noored meessoost Kaljukitsed peaksid olema nii tööalases elus kui ka äriasjades olema ettevaatlikud. Kui kuulud nende hulka, siis on oht, et lased ennast liigselt mõjutada, mis võib tähendada tagasilööke ja probleeme.

Õppimine on sellel aastal noortele Kaljukitsedele üldiselt kerge ülesanne, kuid mingid emotsionaalsed takistused võivad tekitada lisapingeid, millega varem pole kokku puutunud. See võib mõningatel juhtudel tähendada ka ebaõnnestumisi.

Armuasjades on sellel aastal peamise tähelepanu all materiaalsed küsimused. Selles vallas tuleks Sul oma partneriga kompromisse otsida.



Praegu tuleks romantika valdkond suurema tähelepanu alla tõsta, sest seeläbi on võimalik tagada suhtes positiivsed energiad.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal tasuks rohkem sõpradega seltskonnas viibida. See aitab Sulle avada paremad võimalused partneri leidmiseks.

Lapse sünd võib olla selle aasta üheks oluliseks teemaks. Tahtmatu rasestumine võib tekitada palju probleeme.

Koduga seonduvad küsimused on rohkem päevakorral, kui ehk varasematel aastatel. Arvatavasti võtad koduga seonduvalt ette ka midagi suuremat. Hea aeg koju uute seadmete ostmiseks.

Tervis peaks Sul olema praegu üsna heas seisus. Samas tasuks Sul leida võimalusi selleks, et oma füüsilist aktiivsust mõnevõrra suurendada.

Naissoost Kaljukitsed peaksid oma sõprade valikul olema sellel aastal tähelepanelikumad. Arusaamatused sõpradega on kerged tulema ja intriigid võivad püsida aastaid.

Seotud postitused