2018 aasta horoskoop (Neitsile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2018 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad NEITSI 2018 aasta astroloogilise ennustuse.



NEITSI

See aasta pakub Sulle tavalisest mõnevõrra erinevamaid kogemusi ja arenguid. Arvatavasti tuleb Sul sellel aastal ühel või teisel põhjusel rohkem reisida, mistõttu näed erinevaid paiku ja kohtud väga erinevate inimestega. Lood ka mitmeid koostööleppeid. Kindlasti tasuks praegu rohkem rõhku panna ka sellele, et oma huvide eest väljas olla, kuna vastasel korral ei pruugi asjad nii hästi kontrolli all püsida, kui Sa seda soovinud oleksid.

Ka koduses elus toob see aasta kaasa mitmeid olulisi muutusi ja arenguid. Sul tuleks oma kauaoodatud plaanid ellu viia, sest need peaksid praegu kujunema edukateks. Võimalik, et see aasta toob kaasa kolimise uude elukohta. Igatahes saad aasta lõpus oma saavutuste üle uhkust tunda.

Rahalised asjad peaksid olema sellel aastal mõnevõrra paremad kui eelmisel. See aga tähendab ka seda, et oma rahalised asjad kriitilise pilguga üle vaataksid. Kindlasti on Sul võimalik oma kulutusi mõnevõrra kokku tõmmata.

Väga ettevaatlik tasuks olla sellel aastal kõikvõimalike rahaliste tehingute tegemisel, kuna need võivad valusalt kätte maksta. Rahalisi tehinguid tasuks Sul vältida naisterahvastega ja oma sõpradega.



Hoia oma rahaasju puudutavad dokumendid korras. Võimalik, et mõningast peavalu võivad Sulle praegu valmistada ema või naissoost sugulasega seonduvad tehingud või koostöö rahalistes küsimustes.

Noored naissoost Neitsid peaksid olema pikemaajaliste rahaliste plaanide tegemisel ettevaatlikumad ja objektiivsed.

See aasta võib Sulle naissoost sugulastega suhtlemisel kaasa tuua probleeme, mis kanduvad üle ka peresuhetesse. Üksmeelt on praegu raske saavutada, sest igaüks peab oma arvamusi ainuõigeteks. Ka Sina ei tohiks teha järeleandmisi siis, kui teised seda ei tee.

Püüa sellel aastal eemale hoida nendest inimestest, kes kipuvad Sinuga manipuleerima või Sulle oma arvamusi peale suruma.

Tööalastes asjades kerkivad sellel aastal esile mitmesugused muutused. Suudad tööasjades hakkama saada ainult siis, kui püüad nende muutustega leppida. Nende vastu töötamine midagi head endaga kaasa ei tooks. Võimalik, et Sul tuleb enda soovist tulenevalt või olude sunnil hakata töökohta vahetama. Hoidu tormakusest sellekohaste valikute tegemisel, sest on suur oht, et Sul tuleb oma tehtud valikuid hiljem kahetseda.

Tööalaste kohustuste täitmisel tuleb Sul olla valmis kiireteks otsusteks. Kõik asjad ei laabu praegu sugugi nii hästi, kui Sa seda soovinud oleksid. Kasuks tuleks koostöö kolleegidega. See aga tähendab, et Suleb omaks võtta kolleegide töömeetodid.



Hea aeg on praegu oma isikliku äri käimalükkamiseks. Sellel aastal on Sul head võimalused selleks, et leida endale uusi kliente kergemini kui see mõnel teisel aastal võimalik oleks.

Armuasjad on sellel aastal teatud määral seisakus. See aasta ei too suure tõenäosusega kaasa erilisi päikselisi päevi ega ka torme. Mingid negatiivsed emotsioonid on kevadkuudel tekkimas, kuid need leiavad üsna kiiresti oma lahenduse.

Peaksid hoolikamalt jälgima oma sõnadevalikut, sest on oht, et partner Sind valesti mõistab.

Sõbrad võivad Sulle sellel aastal mõne toreda üllatuse valmistada. Ole valmis oma sõpru rohkem aitama ja toetama, sest nad vajavad seda, et esilekerkinud takistused ületada.

Sinu organism on sellel aastal tavalisest tundlikum, mistõttu on oht, et saad kergesti nakkusi. Hoia oma tervisel silm peal ning ole vajadusel valmis koheselt vajalikke samme astuma enda ravimiseks.

Meessoost Neitsid naudivad sellel aastal suuremat avalikku tähelepanu. Suudad praegu paremini mõista seda, mida Sinult oodatakse ja vastavalt sellele ka käituda.

Meessoost Neitsid panevad enam rõhku ka enda harimisele.

Seotud postitused