2018 aasta horoskoop (Vähile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2018 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad VÄHI 2018 aasta astroloogilise ennustuse.



VÄHK

Sellel aastal on Sinu peamine eesmärk see, et leida vastused neile küsimustele, mis Sulle juba pikka aega peavalu on valmistanud. See eeldab Sinult suurt jõupingutust, kuid aasta lõpuks peaksid enamik asju olema oma vastused leidnud. Võimalik, et selle tulemusena tekib Sul vajadus ka midagi oma isiklikus elus muutmise järele, et seeläbi tagada kõikvõimalike asjade parem kulgemine.

Oled sellel aastal tavalisest palju tundlikum ja emotsionaalsem. See võib tähendada seda, et võid ka kõige väiksemate asjade pärast mõttetuid tülisid tekitada. Teiste inimestega suhtlemisel tasuks Sul hoolikamalt oma sõnu valida. Ära võta kõike seda südamesse, mida Sulle öeldakse. Ka ei tasuks praegu uskuda kõiki neid lubadusi, mida Sulle antakse, sest need jäetakse suure tõenäosusega täitmata.

Meessoost Vähid võivad saada sellel aastal mitmeid häid pakkumisi ning neile võivad avaneda ka head uued rahalised võimalused. Kui kuulud nende hulka, siis sellel aastal on Sul head võimalused oma rahalised probleemid lahendada. See aga tähendab ka seda, et Sa ei saa võtta mõttetuid riske, kuna need maksaksid ennast valusalt kätte.

Vähile on see aasta rahaliselt üsna hea aeg. Sul on võimalik oma sissetulekut suurendada ning arvatavasti lisandub ka mõni uus teenimisallikas. Rahaasju tuleks praegu korraldada nii, et sealjuures oleks tagatud rahaasjades kindlus ka edaspidiseks.

Ühel või teisel viisil võib praegu esile kerkida ka mingi pärandusega seonduv küsimus. Sul tuleb pärandusega seonduvad dokumendid korras hoida, kuna vastasel korral võivad hiljem ees oodata mõningad halvad üllatused.



Suhtled oma sugulastega sellel aastal tavalisest enam. Arvatavasti leiavad aset ka mõned suuremad koosviibimised, milliseid varasematel aastatel pole olnud. Ühelt poolt tekitab see Sinus heameelt, et oma sugulastega kohtuda, teiselt poolt aga ka rohkesti pingeid. Sugulastega suhtlemisel tasuks praegu olla lubaduste andmisel ettevaartlik.

Kellelegi Sinu sugulastest või sõpradest sünnib sellel aastal poeg. See laps hakkab ka Sinu elukäiku olulisel määral mõjutama, kuigi ehk mitte tema esimestel eluaastatel.

Sul tekib suvekuudel suurem soov külastada oma lapsepõlvega seonduvaid paikasid.

Suhted oma vanematega on Sul praegu mõnevõrra keerulised. Tingitud on see erinevast maailmakäsitlusest. Võib-olla tekitab pingeid vanematega ka näiteks päevapoliitilistel teemadel arenevad vestlused.

Meessoost Vähkidel tuleb sellel aastal langetada mõningad väga olulised otsused, mis on seotud lapse sünniga või lapse eluteed puudutavate küsimustega.

Armuasjad kulgevad praegu hästi. Mingeid erilisi probleeme tekkida ei tohiks ning kui mingid väiksemad arusaamatused tekivadki, suudad need kiiresti lahendada.

Püüa oma partnerit enam kuulata. Tal on Sulle nii mõndagi öelda, mida ta siiani on ehk tagasi hoidnud. Hea aeg ühiselt koduga seonduvate küsimuste arutamiseks. Selles osas peaksid nii mõnedki olulised asjad paremini paika saama.



Romantika mängib praegu suhtes väga olulist rolli. Samas pole hea see, kui romantika nimel liialt pillavaks ja suurejooneliseks muutuksid, sest see võtaks romantikalt kogu oma võlu.

Kui oled vallaline, siis see aasta võib Sulle avada mitmeid uusi võimalusi. Oluline on nendest võimalustest kinni haarata. Tutvuste loomisel tasub aga vältida kiirustamist.

Võimalik, et alustad sellel aastal oma koduses majapidamises mõningate suuremate ümberkorraldustega. Soovid ehk teha suurema remondi. Pole välistatud elukoha vahetus.

Kui oled olnud mõningate tervisemuredega kimpus, siis see aasta võib Sulle avada võimaluse nendest paranemiseks. Oma tervisele tasuks kindlasti enam tähelepanu pöörata. Ära suhtu kergekäeliselt külmetustesse, nohusse või seedeprobleemidesse.

Võimalik, et see aasta toob kaasa mõningaid rahalisi probleeme, mis on seotud Sinu emaga või tütrega. Sul tuleb aidata neil neid probleeme lahendada.

Seotud postitused