2018 aasta horoskoop (Skorpionile)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2018 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad SKORPIONI 2018 aasta astroloogilise ennustuse.



SKORPION

See aasta on Sulle väga positiivsete mõjudega. Tunned ennast kõikide asjaajamiste juures kindlalt ning saavutad seeläbi sellised tulemused, mille endale varem sihiks oled seadnud. Oluline on aga see, et Sa ei muutuks oma asjaajamiste juures liialt pealiskaudseks, sest hooletult tehtud asjad tuleb Sul hiljem ümber tea.

Kasuks tuleks see, kui pööraksid praegu enam tähelepanu oma kodustele tegevustele, sest selles vallas oleks Sul võimalik väga palju korda saata ning oma kodune keskkond meeldivamaks muuta. Mida paremini ennast koduses keskkonnas tunned, seda paremini kulgevad ka Sinu igapäevased tegevused.

Hea aeg erinevate koosviibimiste korraldamiseks. Praegu tuleks kasuks just see, kui Sa ise neid koosviibimisi ühel või teisel viisil korraldaksid. See loob Sulle erilise meeleolu.

Hea aeg oma kodu remontimiseks või elukoha vahetamiseks. Sellekohased plaanid tasuks aga oma pereliikmetega hoolikalt läbi arutada, et jõuda parimate lahendusteni.

Kõige paremini tunned ennast sellel aastal nende inimeste seltskonnas, kes on sündinud Kaljukitse, Sõnni või Neitsi tähtkujudes. Just nende inimestega tasuks arutada ka oma võimalikke plaane või edaspidiseid sihte, sest saad nendelt kasulikke nõuandeid.

Perekonnaelus võivad rahalised küsimused praegu palju peavalu valmistada. Üksmeele leidmine võib kujuneda keeruliseks. Seetõttu pole ka mõningad väiksemad tülid välistatud. Oluline on see, et oma seisukohti hoolikalt põhjendaksid.



Armuelus tasuks Sul oma partnerile enam tähelepanu pöörata. Ühised tegevused tuleksid kasuks, seda eriti just väljapool koduseinu. Võiksid partneriga praegu rohkem reisida, sest see tooks suhtesse uut värskust ja mitmekesisust. Kindlasti tasuks mõelda sellele, kuidas oma partnerit millegi meeldivaga üllatada. Ära unusta kingituste tegemist.

Kui oled vallaline, siis tasub tutvuste loomisel olla ettevaatlik. Oled tutvuste loomisel tormakas, jättes tähelepanuta need seigad, mis võivad suhte arengule saatuslikuks saada. Parem oleks praegu endale mõttetuid pettumustundeid mitte tekitada ning hoolikamalt tutvusi luua.

Sellel aastal võib sündida siia maailma üks poisslaps, kes hakkab Sinu elu edaspidi üsnagi olulisel määral mõjutama. See võib olla Sinu enda laps või mõne lähedase sõbra või sugulase laps.

Tööalastes asjades on Sinu ootused ja lootused üsnagi suured, kuid pead arvestama ka sellega, et kõik asjad ei pruugi praegu areneda sellises tempos ja suunas, nagu Sa oleksid soovinud. Seepärast pane enda jaoks valmis ka mõned varuplaanid, mida saaksid vajadusel kasutada.

Ära jää liigselt lootma oma kolleegide abile ja nende antud lubadustele.

Hea aeg selleks, et tööalastes või ärilistes asjades arendada suhteid välisriikides elavate inimestega. Need kontaktid osutuvad suure tõenäosusega vägagi väärtuslikeks.

Võimalik, et Sinu jaoks leiavad sellel aastal aset mõningad suuremad muutused tööalases elus. Õnneks on need muutused positiivset laadi, kuigi Sa ei pruugi seda kohe esmapilgul tajuda.



Rahaasjad on sellel aastal üsnagi stabiilsed. Suudad asjad üsna hästi kontrolli all hoida. Arvatavasti tuleb suvekuudel teha mõningaid suuremaid väljaminekuid, kuid midagi need paigast ära lüüa ei tohiks.

Sinuni võib jõuda mingi oluline informatsioon või dokument, mis mõjutab järgmiste aastate rahalist käekäiku.

Keegi Sinu naissooost lähedastest võib vajada sellel aastal rohkem tähelepanu. Arvatavasti on tegemist mingi haigusega, mis kerkib esile üsnagi ootamatult.

Sul võib oma emaga läbisaamine keeruliseks osutuda. Näed temas asju hoopis teisiti ning seepärast on arusaamatused väga kerged tekkima. Sina saaksid selle kriisi ärahoidmiseks palju ära teha, olles lihtsalt veidi mõistvam.

Naissoost Skorpionid võivad ootamatult sattuda mõningate ebameeldivate situatsioonide keskele. Need sündmused võivad arenema hakata tänu Sinu enda väljaütlemistele.

Meessoost Skorpionitele on see aasta edukas aeg tööalases elus ja rahalistes küsimustes. Arvatavasti toob see aasta kaasa võimalusi reisimiseks.

Seotud postitused