2017 aasta sügishoroskoop (Veevalaja)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VEEVALAJA

Sügiskuud võivad Sulle kaasa tuua mõningaid muresid ja probleeme, mille lahendamisega peaksid koheselt tegelema hakkama. Eriti on sellest mõjutatud meessoost Veevalajad, kes vajavad enam abi oma perekonnalt ja sõpradelt. Praegu pole aeg, kus peaksid iseseisvalt kõikide takistustega hakkama saama.

Sul tuleb mõningates asjades aidata oma sugulasi, kuid selles osas on suur oht ennast siduda asjadega, millest tegelikult eemale peaksid hoidma.



Tööalased asjad on praegu Sinu jaoks üsna heas seisus. Sul tuleks aga jälgida seda, et Sa ei muutuks oma tööasjade korraldamisel liialt tormakaks. Detailid mängivad Sinu igapäevastes tööasjades väga olulist rolli.

Liialt suurte plaanide teostamine pole praegu mõttekas, sest soovitud tulemuste saavutamine võib kujuneda oodatust palju keerulisemaks. Parem oleks praegu tegeleda hoopis rutiinsemate asjadega.

Suhtlemisel kolleegidega peaksid jälgima seda, et Sa ei laseks endale pähe istuda, sest seda võidakse praegu proovida ühel ja teisel võimalusel.



Meessoost Veevalajatel on sügiskuudel väga raske leida üksmeelt oma meessoost kolleegidega.

Sul tuleb oma laste või lastelaste eest enam hoolt kanda. Nende jaoks on esile kerkimas mõningad ootamatud probleemid, mille lahendamisel nad Sinu toetust vajavad.

Hea aeg on õpingute jaoks. Uute teadmiste omandamine ja testite tegemine peaks olema Sulle kerge ülesanne.

Leia enam aega koduste asjadega tegelemiseks. Kui oled koduses elus plaaninud midagi ellu viia, siis praegu on selleks hea aeg. Kindlasti tasuks enam keskenduda ettevalmistuste tegemisele, sest see aitaks Sul kiiremini oodatud tulemused saavutada.



Armuasjades tasuks olla praegu mõnevõrra ettevaatlikum. Sul ei pruugi partneriga üksmeele leidmine eriti kergeks ülesandeks kujuneda. Praegu tasuks mõelda enam möödunud meeldivatele hetkedel, sest see aitaks suhtesse uut energiat leida.

Väga olulist rolli mängib praegu armuelus romantika. Selles osas tasuks proovida midagi uut ja põnevat.

Meessoost Veevalajatel tuleb olla valmis oma sõprade aitamiseks juriidilistes küsimustes.

Seotud postitused