2017 aasta sügishoroskoop (Neitsi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

NEITSI

Sügiskuud toovad Sulle kaasa mitmeid ootamatuid sündmusi ja arenguid, seda just tööalastes ja ärilistes asjades. On oht, et asjad lähevad Sinu kontrolli alt välja, mistõttu tuleb olla valmis kiireks tegutsemiseks. Kasuks tuleks see, kui hoiaksid ennast juba varakult kursis vajaliku informatsiooniga, sest see aitaks Sul hilisemaid pettumusi paremini ära hoida.

Võib öelda päris kindlalt seda, et see sügis toob kaasa palju arusaamatusi, tülisid ja ebakindlust. Pikemaajaliste plaanide tegemiseks pole praegu hea aeg, sest juba üsna pea tuleks Sul oma plaanid jälle ära muuta.

Tööalastes asjades tuleks Sul praegu pigem keskenduda rutiinsemate asjadega tegelemisele. Uute plaanide teostamine ei pruugi kulgeda sellises suunas, nagu Sa seda soovinud oleksid.



Keegi inimene, kes on Sulle olnud väga oluline ja Sind toetav, võib Sinust eemale kolida. See võib Sinus palju ebamugavustundeid tekitada. Samas ei katke Sul side selle inimesega.

Pöörad praegu suurt tähelepanu oma rahaasjade korraldamisele. Selles vallas suudad nii mõnedki olulised asjad enda jaoks paremini toimima saada. Sul tasuks hoiduda suuremate investeeringute tegemisest, kuid kinnisvaraga seonduvad tehingud peaksid Sul hästi õnnestuma.

Arvesta sellega, et mingi rahaline summa, mida oled kaua oodanud, ei pruugi praegu õigeaegselt Sinuni jõuda. Seetõttu ära kuluta seda raha juba enne, kui oled selle kätte saanud.



Jälgima peaksid seda, et oma teenitud summadelt kõik maksud õieti ja õigeaegselt ära tasuksid.

Mingi situatsioon tekitab Sinus süütundeid, kuna oled oma rahalisi vahendeid ebaõiglaselt kulutanud.

Suhtlemine teiste inimestega kulgeb Sul praegu üsna ladusalt. Sul on head võimalused selleks, et luua enda jaoks sidemed nende inimestega, kes võiksid Sinu edaspidist elu positiivselt mõjutada.



Naabrid võivad praegu Sinu isikliku elu vastu liigset huvi tundma hakata. Ole ettevaatlik, mida räägid ja kuidas räägid.

Armuelus peaksid olema asjad praegu küllaltki heas seisus. Sul tuleks jälgida seda, et suhtes oleks tavalisest suurem rõhk pandud üksteisemõistmisele ja aususele. See aitab edaspidi mitmeid ebameeldivusi ära hoida.

Kui oled vallaline, siis hoia oma silmad lahti, sest head võimalused on Sulle avanemas. Eriti tasuks selle sügise pakutud võimalusi ära kasutada vallalistel meestel.

Seotud postitused