2017 aasta sügishoroskoop (Lõvi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

LÕVI

Sügiskuud toovad arvatavasti Sinu ellu mitmeid ootamatuid arenguid. Osad neist on meeldivad, osad aga mitte. Praegu pole hea aeg selleks, et hakkaksid esilekerkinud muutustele vastu töötama, pigem püüa olukorraga kohaneda ja võtta nendest muutustest endale maksimum, mis võtta annab.

Aset leiavad mitmed olulised koosviibimised oma perekonnaga või sugulastega. Selle käigus võid kuulda midagi sellist, mis muudab Sinu meele rõõmsaks.



Sugulastega suhtlemisel tasuks Sul olla ettevaatlikum oma plaanidest rääkimisel. Sind võidakse praegu valesti mõista ning seeläbi võivad suhted sugulastega halveneda. Räägi oma asjadest alles siis, kui oled need ellu viinud.

Tööalastes asjades suudaksid praegu palju korda saata. Sul tasuks keskenduda praegu kõige olulisemale ning jäta vähetähtsad asjad sinnapaika. Võimalik, et pead tööasjades hakkama lahendama mõningaid probleeme, kuid kuna need pole Sinu probleemid, siis oled nende lahendamisel julgem.

Suhtlemisel kolleegidega tasuks Sul olla ettevaatlikum nende antud lubaduste uskumisel, sest need lubadused on antud praegu väga kergekäeliselt ning on oht, et need jäetakse lihtsalt täitmata.



Armuasjad peaksid sellel sügisel toimima suhteliselt hästi. Sul tasuks oma partneriga koos aega veeta ning otsida võimalusi selleks, et lahendada oma suhtes kõik esilekerkinud probleemid. Hea aeg erinevate diskussioonide pidamiseks ning üksmeele otsimiseks.

Romantika on praegu väga olulisel kohal. Romantika vallas tasuks proovida midagi uut ja põnevat, kuid eeltingimus on see, et see poleks kummalegi osapoolele vastumeelne.

Koduses elus on hea aeg mõningate kauaoodatud plaanide toestamiseks. Selles vallas kulgevad Sinu ettevõtmised ladusalt ning suudad välja jõuda oodatud tulemusteni.



On tavalisest suurem oht jääda varaste tähelepanu alla. Seepärast tasuks olla tähelepanelikum ning jälgida ka oma naabrite juures toimuvat suurema tähelepanuga.

Sul tuleb arvatavasti tegelema asuda mõne olulise dokumendiga, kuid pead arvestama ka sellega, et kõik asjad ei kulge sugugi nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Varu aega ja kannatust, sest ainult nii suudad olukorra kontrolli all hoida.

Seotud postitused