2017 aasta sügishoroskoop (Kalad)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KALAD

Tööalased asjad on need, millele Sul tuleb praegu veidi enam tähelepanu pöörata. Sugugi kõik asjad ei kulge selles vallas nii ladusalt, kui Sa seda oleksid soovinud. Sul tuleb arvestada ka mõningate ootamatute muutustega, millega Sul tuleb püüda võimalikult kiiresti kohaneda. Keegi naisterahvas mõjutab Sinu tööalaseid tegevusi praegu tavalisest enam, mistõttu tasuks Sul naisterahvastega ettevaatlikumalt suhelda.

Jälgi tähelepanelikumalt uute võimaluste tekkimist, sest seeläbi oleks Sul head võimalused oma edaspidised tööalased tegevused toimima saada. Saad ka ise praegu väga palju ära teha selleks, et endale uusi võimalusi luua. See eeldab Sinult aktiivsemat suhtlemist ja tähelepanelikkust.



Hea aeg erinevate äriliste tehingute tegemiseks, kuid kindlasti tasuks Sul selles vallas ennast paremini ette valmistada.

Sul on oma isiklikus elus võimalik sellel sügisel palju ära teha, mistõttu tasuks Sul ennast kindlasti enam kokku võtta, et ka suurematest asjadest õigeaegselt kinni haarata. Kasuks tuleks see, kui oma tegevusi põhjalikumalt ette valmistaksid, sest see aitaks Sul kindlasti kergemini oodatud eesmärgid saavutada.

Koos perega võid otsustada sügiskuudel mõningatest asjadest vabaneda. Seeläbi tagad selle, et Sinu sissetulek muutub mõnevõrra suuremaks. Võib-olla müüd midagi ebavajalikku lihtsalt maha. Ka tasuks praegu oma kulutused kriitilise pilguga üle vaadata, sest see aitaks samuti rahaasjad paremini kontrolli all hoida.



Kui oled piisavalt tähelepanelik, võid enda jaoks avastada ka mõne hea uue sissetulekuallika.

Perekondlikes asjades tuleb Sul praegu enam vaeva näha selle nimel, et leida kõikvõimalikele küsimustele kompromisslahendused. See ei saa olema kerge ülesanne, kuid samas pole Sul võimalik seda ka ära hoida.

Meessoost Kaladele võivad sellel sügisel avaneda head võimalused reisimiseks, kuid probleeme võib tekitada armukadedus partneri poolt. Seetõttu pole välistatud, et pead seekord endast need head võimalused lihtsalt mööda laskma.



Armuasjades tasuks Sul olla praegu tavalisest palju ettevaatlikum oma väljaütlemistega. Arusaamatused on partneriga tekkimas ka väga tühistest asjadest. Suuremaid plaane pole mõttekas praegu teha, sest kompromissid oleksid keerulised tulema. Kasuks tuleks see, kui oma partneriga avatumalt suhtleksid, sest see aitab paljud keerulised olukorrad kontrolli all hoida.

Kui Sul on tütar või lastelaste seas on mõni tütarlaps, siis sügiskuud toovad Sinuni mitmeid häid uudiseid tema õpingute kohta.

Seotud postitused