2017 aasta sügishoroskoop (Skorpion)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

SKORPION

Sul tuleb sellel sügisel kulutada oma energiavarusid selleks, et lahendada mõningad probleemid, mis on varem esile kerkinud. See ei saa olema lihtne ülesanne, kuid samas pole Sul võimalik seda ka ära hoida. Ka perekondlikes asjades on praegu probleemid kerged tekkima, kuna üksmeele leidmine võib olla tavalisest palju keerulisem.

Pereliikmetega suhtlemisel tuleks Sul panna eriline rõhk avatusele, et seeläbi pereliikmed Sind paremini mõista suudaksid. Ka ühised tegevused tuleksid praegu arusaamatuste ärahoidmisele kasuks.

Sul tuleb sugulastega seoses langetada mitmeid olulisi otsuseid. See aga eeldab seda, et Sul õnnestuks oma sugulastega olulistes asjades ühine keel leida. Vastasel korral oleks otsuste tegemine Sulle vastumeelne.



Armuasjades on kompromisside leidmine väga keeruline ning see toob suhtesse kaasa suuremaid pingeid ja arusaamatusi. Et asjad paremuse poole suunata võiks vähemalt üks osapool oma soovide osas järeleandmisi tegema hakata.

Tööalastes asjades suudaksid sügiskuudel paljud olulised asjad tehtud saada. Liialt suurte plaanide toestamisest tasuks aga siiski hoiduda, sest soovitud tulemusi oleks keeruline saavutada.

Informatsiooni hankimisele tuleks Sul praegu enam keskenduda. See aitaks Sul igapäevaselt oluliselt paremaid valikuid teha.



Ehkki Sul on plaan koduses elus nii mõnedki plaanid ellu viia, pole selleks eriti hea aeg. Sul pole piisavalt energiat, et olulised asjad tehtud saaks.

Sinu rahaasjad kulgevad praegu üsna ladusalt, mistõttu saad ennast selle tulemusena kindlalt tunda. Sul tasuks aga oma kulutusi mõnevõrra koomale tõmmata. Hea aeg endale uute teenimisvõimaluste otsimiseks. Hea aeg ka selleks, et palgatõusu küsida, kuid selles osas tasuks ikka realistlikuks jääda.

Mingi rahasumma teenid tänu ühe meesterahva otsustele või tegevusele.

Meessoost Skorpionitel peaksid rahaasjad sellel sügisel palju paremini kulgema.



Sul on võimalik praegu kohtuda paljude uute ja huvitavate inimestega, kes hakkavad mõjutama Sinu tulevikku oluliselt enam, kui Sa seda praegu arvatav oleksid osanud.

Sul tuleb arvatavasti aidata ühte oma sugulastest, et ta saaks oma rasked hetked ületatud. Arvatavasti ei ole tegemist rahalise kriisiga, vaid millegi muuga, mille juures saaksid oma abistava käe ulatada.

Seotud postitused