2017 aasta suvehoroskoop (Sõnn)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

SÕNN

Sellel suvel peaksid Sinu tegevused üsna hästi kulgema. Sul tuleb tegeleda küll mitmete selliste kohustustega, millega Sa tavapäraselt ei tegele, kuid suudad oma aega ja ressursse hästi korraldada, mistõttu saavadki olulised asjad õigeaegselt tehtud.

Arvatavasti on see suvi tavalisest suveperioodist aktiivsem seltskondlikult. Kutsud inimesi rohkem külla ning saad ka küllakutseid rohkem. Suhtlemine teistega kujuneb edukaks ja heaks ning Sul on võimalik teistega oma mõtteid ja ideid vahetada.

Sinuni võivad jõuda mõningad sellised uudised, mida kaua oodanud oled. Need uudised on oma olemuselt positiivsed ning mõjutavad Sinu elu vägagi olulisel määral.



Sinu tähelepanu võivad köitma hakata mõningad uued tegevused, mille vastu Sa varem erilist huvi välja näidanud pole. Need tegevused muudavad Sinu elu palju mitmekesisemaks ja huvitavamaks.

Tööalastes asjades pead olema valmis selleks, et esile kerkivad mõningad ootamatud muudatused. Need on oma olemuselt mõnevõrra keerulised, kuid saad nendega hakkama. Võib-olla tuleb Sul oma töökoht kuhugi mujale kolida ning see kolimisprotsess ja asjade sisseseadmine uues kohas ei ole kerge töö.

Kuna Sinu õnn on praegu suhteliselt suur, võib Sul tekkida soov seda ühel või teisel viisil proovile panna. See pole aga hea idee, sest nii mõnedki asjad ei pruugi sellisel juhul toimida nii nagu Sa seda soovinud oleksid. Paljudel juhtudel tuleks Sul panna eriline rõhk kannatlikkusele.



Naissoost Sõnnid peaksid olema tavalisest ettevaatlikumad inimsuhete valdkonnas, et mitte sattuda teiste inimestega mõttetutesse vastasseisudesse. Sul tuleks väga hoolikalt oma sõnu valida, et tülide keskele mitte sattuda. Kasuks tuleks see, kui püüaksid endale veidi paksema naha kasvatada, et teiste inimeste väljaöeldu Sulle kahju ei teeks.

Rahaliste tehingute tegemiseks on praegune aeg suurepärane. Suudad oma rahaasju hästi korraldada ning hoidud mõttetute riskide võtmisest. Kui oled ootamas kuskilt mingit rahasummat, siis arvesta sellega, et see võib mõnevõrra hilineda.

Aset võib leida mingi oluline kohtumine oma vanematega või oma partneri vanematega. Sellel kohtumisel on mingi eriline eesmärk, mis selgub Sulle aga mõnevõrra hiljem.



Armuasjad peaksid sellel suvel olema heas seisus. Sul tasuks leida enam hetki selleks, et partneriga koos aega veeta. Kõik ühised tegevused tuleksid suhte toimimisele praegu kasuks. Hea aeg koos partneriga reisimiseks.

Sõbrad võivad praegu vajada enam Sinu abi ja nõuandeid, mistõttu on oluline neile vajadusel toeks olla.

Seotud postitused