2017 aasta suvehoroskoop (Kalad)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KALAD

See suvi kujuneb Sulle arvatavasti üsna oluliseks inimsuhete vallas. Aset võib leida mingi oluline sündmus, mis on seotud ühe naisterahvaga. Pole välistatud, et see naisterahvas võib Sulle pettumusi valmistada, kuna Sinu ootused on tema suunas oluliselt suuremad.

Reisid sellel suvel arvatavasti mõnevõrra enam, kui tavaliselt. Osalt võib see olla tingitud Sinu tööalastest kohustustest. Reisimine ei tähenda ilmtingimata välisriiki reisimist, sest võib-olla tuleb Sul just Eestis enam ringi liikuda.

Nii mõneski asjas toob see kuu kaasa ootamatusi ja ootamatuid arenguid. Kõik need arengud ei pruugi aga samas sugugi Sinu huvides töötada. Aga kui reageerid õigeaegselt, on Sul võimalik palju korda saata, et asjad enda kontrolli all hoida.



Sul tasuks keskenduda enam sellele, et panna paika enda jaoks mõningad pikemaajalised plaanid ja sihid. See kergendaks oluliselt Sinu ettevõtmiste õnnestumist.

Ühel või teisel moel võib aset leida eemalolek oma perekonnast. See võib Sind seada mõnevõrra keerulisse olukorda, sest ühelt poolt soovid, et pereliikmed erinevatest asjadest osa saaksid, teisest küljest ei soovi Sa pereliikmetest eemal olla. Samas on Sul võimalik lõplike arengutega igati rahule jääda.

Tööalastes asjades kulgevad asjad praegu suhteliselt hästi. Ära võta enda kanda liialt palju kohustusi, sest nendega toimetulek võib kujuneda keeruliseks. Ole mõõdukas ning väldi tormakust, sest tormakusega on oht endale mitmesuguseid probleeme tekitada.



Rahalised asjad eeldavad praegu tavalisest suuremat kannatlikkust. Kõik oodatud rahasummad ei pruugi õigeaegselt Sinuni jõuda. Sinu väljaminekud võivad olla praegu üsna suured, mis on tingitud mingite tehnikaseadmete parandamisega või väljavahetamisega.

Mingid ebameeldivused võivad esile kerkida ka sugulaste rahaasjade korraldamisega. Sinult võidakse oodata rahalist abi ning Sul on raske sellest keelduda.

Suhted lastega või lastelastega võivad sellel suvel mõnevõrra keerulisteks kujuneda. Sul on hoopis teistsugune nägemus erinevatest asjadest ning Sul on lastega või lastelastega raske ühist keelt leida. Oluline on anda selles osas neile veidi suurem otsustusvabadus.



Keegi meesterahvas korraldab sellel suvel arvatavasti ühe suurema koosviibimise.

Ettevaatlikum tasuks olla meestega suhtlemisel, eriti kui nad on mõjukal positsioonil. Valed sõnad või vale käitumine võib negatiivselt mõjutada Sinu edaspidist käekäiku.

Seotud postitused