2017 aasta suvehoroskoop (Kaalud)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAALUD

Sellel suvel võivad Sulle muret valmistada lapse või lapselapsega seonduvad probleemid. Peamiselt on need probleemid seotud tervisega, isikliku või tööalase eluga. Ka siis, kui Sinu laps või lapselaps reisima läheb, tuleb Sul olla valmis mitmesuguste probleemide esilekerkimiseks. Ehkki need probleemid võivad Sulle palju hingevalu põhjustada, peaksid need probleemid siiski pikapeale lahenema.

Sinu ettevõtmised ei kulge praegu mitte kõige ladusamalt. Osalt on see tingitud ka sellest, et oled enda kanda võtnud liialt palju kohustusi ja kõikide asjadega oleks Sul lihtsalt liialt keeruline hakkama saada. Seepärast jälgi seda, et Sa tegeleksid ainult mõõduka arvuga vajalike kohustustega.



Meessoost Kaaludel tuleb sellel suvel ette mitmeid olulisi kohtumisi. Nendel kohtumistel tasub olla ettevaatlik ja tähelepanelik, sest Sa pole sugugi ümbritsetud ainult nende inimestega, kes Sulle head tahaksid. Püüa enda jaoks selgeks teha, kes on kes, sest sellega hoiaksid nii mõnedki probleemid enda jaoks ära.

Tööalased asjad peaksid Sul seevastu aga praegu üsna hästi kulgema. Ühel või teisel viisil suurendada oma sissetulekut ning see parandab oluliselt Sinu enesetunnet. Tööalastes asjades tuleks eriline rõhk panna kvaliteedile.

Rahaasjad on niisiis Sinu jaoks paranemas. Sulle võivad avaneda ka mõningad uued võimalused, mis parandaksid Sinu sissetulekut ning muudaksid selle edaspidist silmas pidades stabiilsemaks.



Sul tasuks kriitilisema pilguga üle vaadata oma lootused ja ootused. Seal on lihtsalt liialt palju õhku ja ebarealistlikkust.

Koduses elus võivad Sinu jaoks aset leida mõningad olulised sündmused (juunis, juulis või augustis) ning ühel või teisel moel on need seotud ühe noore naisterahvaga.

Armuasjades tasuks Sul oma partneri jaoks veidi enam aega leida. Ühised tegevused mõjutaksid suhte toimimist positiivses suunas.

Teistele inimeste lubaduste andmisel tasuks piiri panna. Sa ei suudaks antud lubadusi täita, kahjustades seeläbi oma mainet.



Pööra praegu enam tähelepanu oma tervisele. Ehkki mingeid suuremaid probleeme tekkida ei tohiks, on oht ennast praegu vigastada.

Hea aeg reisimiseks, kuid reisiplaanid tasuks juba aegsasti ära teha. Ka pead olema valmis välismaale reisimisel selleks, et vajalike dokumentide saamisel võivad ilmneda probleemid.

Seotud postitused