2017 aasta kevadehoroskoop (Vähk)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VÄHK

Kevadkuud toovad Sulle mitmeid uusi võimalusi ja arenguid, mida juba mõnda aega oodanud oled. Üldiselt kujuneb see periood Sinu jaoks üsna tempokaks, kuna keskendud oma mitmete plaanide teostamisele.

Oma ambitsioonikuse juures on oht, et unustad ära olulised pisidetailid, mistõttu tuleks Sul varuda piisaval määral aega ka nende jaoks. Ära võta enda kanda korraga liialt palju erinevaid kohustusi, sest kõikide asjadega Sa niikuinii toime tulla ei suudaks.

Arvatavasti saad osaks ka mõnest üllatuslikust pakkumisest, mis aitaks Sul ületada mõningad varasemad raskused. Samas ära usu enne, kui näed, sest valesid on liikvel praegu üsna palju. Naiivsusel pole praegu kohta Sinu igapäevaste tegevuste juures.

Neil kevadkuudel peaksid oma rahaasju korraldama iseseisvalt või ainult oma perega. Ära seo ennast rahaliselt teiste inimestega, sest see tooks Sinu ülejäänud aastasse või veelgi pikemasse perioodi ainult probleeme ja arusaamatusi. Sind võidakse petta või Sinu seljatagant varastada.



Kui sõlmid rahalisi lepingud ettevõtetega, siis jälgi, et see ettevõte on usaldusväärne.

Perekondlikes asjades võivad need kevadkuud kaasa tuua ootamatuid negatiivseid arenguid. Sul on pereliikmetega mõnest asjast väga erinev arusaam ning see võib kaasa tuua valusaid tagasilööke.

Sinu poole võivad pöörduda mõned sugulased abi saamiseks. Ehkki sooviksid neid aidata, tuleb Sul arvestada võimalusega, et pead neid aitama jäämagi.

Tööalastes asjades suudad sellel kevadel palju korda saata. Suudad oma tegevusi praegu üsna hästi korraldada, mistõttu saavad paljud olulised asjad tehtud. Peaksid aga olema ettevaatlik sellega, et Sa ei muutuks oma tööasjade korraldamisel pealiskaudseks. See võib tähendada seda, et pead hiljem paljud asjad jälle ümber tegema.



Suhted kolleegidega peaksid Sul olema praegu suhteliselt head. See tagab Sulle suurema kindlustunde tööalaseid plaane teostades. Kasuks tuleks see, kui näitaksid kolleegide suunas välja suuremat abivalmidust.

Teadmiste omandamine on neil kevadkuudel tavalisest kergem. See periood on eriti hea aeg koolis eksameid sooritavatele Vähkidele.

Klientidega suhtlemisel tasuks Sul olla mõnevõrra ettevaatlikum. Hoia oma keel hammaste taga ka juhul, kui puutud kokku väga negatiivse kliendiga.

Armuasjad on neil kevadkuudel nii ja naa. Üldiselt kujunevad kõik asjad headeks, kuid samas võivad esile kerkida jälle need negatiivsed aspektid, mille arvasid juba unustatud olevat. Sul tasuks partneriga suhtlemisel olla praegu tavalisest palju mõõdukam ja ettevaatlikum, et mitte lasta mõttetutel arusaamatustel esile kerkida.



Mõningad tervisemured võivad Sinu kevadkuid varjutama hakata. Tegemist ei pea olema ilmtingimata Sinu enda haigestumisega, vaid haigestumise tõenäosus on suur ka Sinu pereliikmete puhul.

Arvatavasti leib kevadkuudel aset mingi suurem koosviibimine, mille korraldajaks oled Sina. See koosviibimine saab olema lõbus ja jääb Sulle kauaks positiivselt meelde.

Sinu lapsi puudutavad olulised küsimused võivad esile tulla. Oled mingis asjas juba varem otsuse langetanud, kuid nüüd pead kriitiliselt selle otsuse üle vaatama.

Seotud postitused