2017 aasta kevadehoroskoop (Lõvi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

LÕVI

Rahalised küsimused on need, millele peaksid sellel kevadel enam tähelepanu pöörama. Sul tuleb teha nii enda kui ka oma pere rahaasjades mõningaid ümberkorraldusi. Millestki pead loobuma, et seeläbi võimaldada midagi muud. Sinu sissetulek peaks olema üsna stabiilne, kuid väljaminekud võivad olulisel määral suureneda. See paneb Sinu eelarve üsnagi suure pinge alla.

Igapäevaste rahaasjade korraldamisel tasuks olla praktiline ja realistlik. Spontaansetest ostudest tasuks hoiduda.

See periood võib kaasa tuua probleeme reisimisel või probleeme inimestega, kes elavad välisriigis. Et neid probleeme ära hoida, tuleks Sul olla väga ettevaatlik ja täpne. Pealiskaudsus võib kõige kiiremini Sind probleemide keskele viia. Ära usu kõike seda, mida Sulle lubatakse, sest viimasel hetkel võidakse oma otsuseid muuta ning hädas oled lõpptulemusena Sina.

Oled sellel kevadel väga edukas erinevate probleemide lahendamisel. Seepärast tasuks Sul julgemalt esile tõsta need probleemid, mis on jäänud varasemalt hea lahenduseta. Uued võimalused on Sulle kerged tekkima, mistõttu tasuks neist julgemalt kinni haarata.



Tööalastes asjades peaksid olema kevadkuudel tavalisest ettevaatlikum. Sugugi kõik asjad ei kulge praegu Sinu jaoks nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Peamiselt on tööalased probleemid seotud kolleegidega suhtlemisega. Arusaamatused on kerged tekkima ning nende lahendamine ei saa olema kerge.

Tööalane elu võib Sulle kaasa tuua ka mõningaid suuremaid ümberkorraldusi või muutusi. Nende ärahoidmiseks pole Sul võimalik praegu midagi eriti ette võtta, mistõttu jääb Sul üle ainult nendega kohaneda.

Kasuks tuleks see, kui haaraksid kinni kõikidest avanevatest võimalustest oma teadmisi ja oskusi täiendada. See suurendaks oluliselt Sinu kindlustunnet.



Kui oled endale uut tööd otsimas, siis hoia silmad kevadkuudel lahti. Sulle on avanemas mõningad väga unikaalsed võimalused, kuid need on osaliselt varjatud. Et neid märgata, tuleb olla aktiivne tööotsija.

Koduses elus võivad Sind kevadel ees oodata mõningad muudatused ja arengud. Võib-olla võtad ette suurema remondi, teed mingi suurema ümberkorralduse või asud hoopis elama uude elukohta. Igatahes saad hiljem olla oma sellekohaste otsustega väga rahul.

Armuasjad kulgevad praegu mõnevõrra keeruliselt. Ebastabiilsust on palju ning see tekitab Sinus mõningaid hirmusid. Oluline on see, et oma hirmudest partneriga räägiksid, sest see aitaks tal Sind paremini mõista.



Kasuks tuleks see, kui püüaksid leida võimalusi selleks, et oma armuellu veidi enam uut värskust tuua. Romantika valdkonnale tasuks kindlasti enam rõhku panna. Ühised jalutuskäigud partneriga tuleksid samuti suhte arengule kasuks.

Ettevaatlikum tasuks Sul olla partnerile lubaduste jagamisel, sest nende täitmata jätmine võib kaasa tuua hilisemaid pettumusi.

Ära usu praegu seda, mida teised inimesed Sulle räägivad ja lubavad. Praegu võidakse Sinuga manipuleerida ja Sulle valetada, mistõttu võid kergesti pettuste keskele sattuda.

Seotud postitused