2017 aasta kevadehoroskoop (Kaalud)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAALUD

Tööalased asjad kujunevad Kaaludele väga edukateks. Sul on võimalik tööalases elus ületada mitmed sellised takistused, mis on Sind viimasel ajal proovile pannud, kuid lahendusteni pole Sa veel jõudnud. Nüüd tasuks Sul ennast kätte võtta ja asjad lõpule viia. Aitavad Sind ka kolleegid ja sõbrad, kui nende poole pöördud.

Tööalases elus on naissoost Kaaludele avanemas mitmed uued võimalused. Need võimalused võivad olla sellised, mis Sulle sügavat imestust tekitavad, kuid millest Sa siiski väga suurt rõõmu saad tunda.

Otsi endale ka ise uusi võimalusi, eriti just tööalases elus ja ärilistes asjades. Mida aktiivsem Sa selles osas oled, seda enam Sulle uusi võimalusi avaneb.

Sul tuleb sellel kevadel tegeleda ühe meesterahva probleemide lahendamisega. Tegemist on sugulasega, kuid mitte lähisugulasega. Ühel või teisel viisil võib see inimene Sulle vastumeelsust tekitada, kuid mingi asi sunnib Sind teda aitama. Jälgima peaksid seda, et Sa ei laseks sellel inimesel endale pähe istuda, sest hiljem oleks olukorda juba väga raske muuta.



Aktiivsem reisimine võib päevakorrale tõusta. Reisimine peaks Sulle andma võimaluse oma tutvusringkonda laiendada ja seeläbi endale uusi võimalusi tekitada. Reisile minnes tasub enda seljatagune kindlalt kindlustada, et hiljem mitte probleemidega tegelema asuda. Seepärast on ettevalmistused, kindlustus, vaktsineerimine jne. omal kohal.

Sul tasuks oma sõprus- ja tutvusringkond kriitilisema pilguga üle vaadata. Kindlasti on seal inimesi, kes ei avalda Sulle mitte just kõige paremat mõju. Neist inimestest tasuks tasapisi eemalduma hakata, et seeläbi teha ruumi uutele inimestele.

Inimsuhetes tasuks Sul olla ettevaatlikum oma väljaütlemistega, kuna vastasel korral on oht tekitada arusaamatusi ja tülisid, mille lahendamine võib Sulle palju peavalu tekitada.



Meessoost Kaaludel tuleks ennast enam pingutada selle nimel, et oma ideed ja mõtted saaksid ellu viidud. Esialgu ei ole see kerge ülesanne, sest takistusi kerkib esile siit ja sealt. Samas ühel hetkel hakkavad asjad liikuma ning jõuavad kiiresti nende tulemusteni, mida olid oodanud.

Hea aeg koduga seonduvate asjade ostmiseks. Ühest küljest pakub see Sulle hea enesetunde, teisest küljest tagab selle, et kodu saab ilusamaks.

Armuasjad peaksid olema sellel kuul üsna heas seisus. Tead, kuidas oma partneri soovidele vastu tulla. Hea aeg partneriga kõikvõimalike teemade arutamiseks, sest kompromissid on kerged tulema.



Väga oluline on partneriga koos midagi meeldivat ette võtta, et seeläbi suhtesse veidi värskust tuua.

Püüa meeles pidada kõik tähtsad kuupäevad, mis on suhtega ühel või teisel viisil seotud.

Seotud postitused