2017 aasta kevadehoroskoop (Jäär)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

JÄÄR

Kevadkuudel on Sulle oluline see, et inimsuhted normaalselt toimiksid. Pöörad sellele praegu tavalisest oluliselt enam tähelepanu. Arvatavasti on Sinu ellu sisenemas keegi uus inimene, kes hakkab Sinu käekäiku olulisel määral mõjutama. Selle inimesega tasuks aga olla mõnevõrra ettevaatlik, sest ta kipub oma mõtteid ja arvamusi Sulle jõuliselt peale suruma.

Sul tasuks teha kokkuvõtteid viimase aja probleemidest inimsuhetes. See aitaks Sul edaspidi omalt poolt vigu vältida.

Sinu rahalised väljaminekud võivad neil kevadkuudel olla üsna suured. See on tingitud sellest, et sooviksid endale hankida asju, millest juba kaua puudust oled tundnud. Tormakusest tasuks hoiduda, et mitte endale probleeme tekitada.

Üle 35-aastased naissoost Jäärad peavad olema valmis mõningateks suuremateks rahalisteks kaotusteks, mis on tingitud tormakusest, vigadest või naiivsusest. Rahalisi otsuseid tuleb teha praegu üksinda või perekonna juuresolekul.



Mõningad uued võimalused võivad Sulle praegu avanema hakata. See võimaldab Sul mõningad kauaoodatud plaanid ja ideed käiku lasta.

Dokumentidega peaksid praegu oluliselt ettevaatlikumalt ringi käima. Allkiri vales kohas võib Sulle tekitada pikaks ajaks peavalu. Ka on oht kaotada mõni oluline dokument, mis võib Sind mõnest heast võimalusest lihtsalt ilma jätta.

Selle kevadel võiksid oma kodule enam tähelepanu pöörata. Kui oled planeerinud remonti teha, siis sellekohased plaanid tasuks teoks teha. Ka on hea aeg aiatöödeks, mis aitab Sul oma sisemist tasakaalu paremini säilitada. Rahaliste väljaminekute tegemine kodu heaks, tagab Sulle praegu hea enesetunde. Kõiki koduseid töid tasuks teha koos perega.



Kui pead reisima, siis pead olema praegu valmis selleks, et reisimine võib kaasa tuua pettumusi. Võib-olla on Sinu ootused lihtsalt liialt kõrged ning asjad ei lähe plaanitult ongi pettumused kohal. Eriti puudutab see naissoost Jäärasid.

Tööalased kohustused eeldavad Sinult suuremat keskendumist detailidele. Tormakus praegu kasuks ei tule ning võib Sulle aastateks tekitada probleeme ja põhjust vigu parandada. Suhtlemine kolleegidega toimib praegu suhteliselt hästi, kuid pead arvestama sellega, et Sinu õlgadele soovitakse lükata kolleegide enda kohustusi. Sellistel puhkudel tuleks Sul kindlalt EI öelda.



Pikemaajaliste tööalaste plaanide tegemine tuleks kasuks. See kergendab igapäevaste valikute tegemist ning tagab suurema kindlustunde.

Riskide võtmiseks pole tööasjades hea aeg. Eriti puudutab see meessoost Jäärasid.

Armuelus on seis hea. Sul on partneriga hea läbisaamine. Tasuks mõelda sellele, kuidas suhtesse enam romantikat tuua.

Seotud postitused