2017 aasta horoskoop (Ambur)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2017 aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad AMBURI 2017 aasta astroloogilise ennustuse.



AMBUR

Sellel aastal tuleb Sul enam keskenduda oma tööalasele elule ja haridusteele. Mida paremini suudad oma teadmistepagasit täiendada, seda enam Sa endale edaspidiseks mitmesuguseid eeliseid ja võimalusi lood. Arvestada võid sellega, et sellel aastal astutud positiivsed sammud mõjutavad Sinu karjäärivalikuid veel pikka aega.

Tööalased asjad peaksid Sul praegu suhteliselt hästi kulgema. Suudad nii mõnedki oma plaanid ja ideed ellu viia, mis tagab Sulle veelgi suurema sihikindluse edaspidiseks. Ohuks on aga see, et võid enda kätte haarata liialt suure piruka, millega Sa hiljem toime tulla ei suuda. Seepärast peaksid oma ressursse hoolikamalt hindama.

Sind võivad sellel aastal ees oodata mõningad positiivsed uudised, mis on seotud lapse sünniga. See laps võib sündida Sinu perre või kellegi lähisugulase perre. Igatahes saab see laps Sulle veidi aja jooksul väga oluliseks.

Tegeled arvatavasti tavalisest enam lastega ning püüad nende jaoks kogu aeg olemas olla. Kui Sinu peres lapsi pole, siis saavad sellest hoolitsusest osa Sinu sugulaste lapsed või mingi moel hädas olevad lapsed.



Armueluga seonduvad asjad muutuvad sellel aastal Sulle oluliseks. Kui oled vallaline, võib Sul alguse saada suhe. Kõige suurema tõenäosusega saab uus suhe alguse Sõnni, Neitsi või Kaljukitse päikesemärgis sündinud inimesega.

Tegeled arvatavasti tavalisest enam koduste asjadega ja sellekohaste plaanidega. Kui oma plaanid hästi ette valmistad ja ideed läbi mõtled, jõuad soovitud tulemusteni. Kui aga oled pealiskaudne või tormakas, tabavad selles vallas Sind tõsised tagasilöögid.

Saad sellel aastal arvatavasti mõne üllatusliku rahasumma ühelt naisterahvalt. See tekitab Sinu pikka aega hämmingut.

Perekondlikud suhted võivad olla Sul sellel aastal mõnevõrra pingelised. Arusaamatused on kerged tekkima ning nende lahendamine ei kujune kergeks ülesandeks. Kõige paremad on Sinu võimalused siis, kui püüad neid arusaamatusi ära hoida.

Armuasju mõjutavad negatiivselt armukadedus ja täitmata jäänud lubadused. Seepärast on olulisel kohal ausus ja lubaduste täitmine.

Mingi reisiga seonduvalt tuleb Sul arvatavasti mõnest oma pereliikmest pikemat aega eemal olla.

Mõningate oluliste otsuste tegemine mõjutab olulisel määral suhet partneriga. Siinkohal on soovituseks avameelsus ja ausus.

Üle 35-aastased meessoost Amburid keskenduvad sellel aastal enam oma peamistele eesmärkidele ja ambitsioonidele. Üheks selliseks on majandusliku seisu parandamine. Kui kuulud nende hulka, siis peaks Sinu majanduslik seis sellel aastal kindlasti paranema, kuid hoiduma peaksid liialt tormakatest otsustest, et seda majandusliku seisu parandamiseks kasutada.

Sinu elus leiavad aset mõningad olulised sündmused, mis on osaliselt seotud Sinu sugulastega, kes on sündinud Lõvi, Jäära või Amburi tähtkujus.

Reisimisel tasuks Sinul endal ja ka Sinu pereliikmetel olla väga ettevaatlik. Reisil olles on oht sattuda õnnestustesse.



Suhted Sinu vanematega võivad kujuneda Sulle keerulisteks. Mingil moel on see seotud elustiiliga, mis ühele osapoolele korda ei lähe ja teine osapool seda peale surub. Ka tervisemured võivad tekitada suhetesse oma vanematega Sulle probleeme ja arusaamatusi. Kõige enam oled sellest mõjutatud siis, kui Sinu vanemad on Kalade, Vähi või Skorpioni tähtkujust.

Üle 35-aastased Amburi tähtkujust naiste puhul pannakse sellel aastal tõsiselt proovile nende armusuhe. See mõjutab Sind kõige enam siis, kui Sinu partner on Sinust oluliselt noorem. Kui kriisisituatsioonid on esile kerkimas, siis võta neid täpselt sellistena nagu need on. Eitamine midagi head kaasa ei too. Avatud suhtlemine oma partneriga ja soov kompromisse leida, aitavad probleemid lahendada.

Kui Sinu partneriks on Kaalud, Veevalaja või Kaksikud, siis ka Sinu puhul on suhtega seonduvad proovikivid praktiliselt vältimatud.

Satud sellel aastal arvatavasti mõningatesse sellistesse situatsioonidesse, mis sunnivad Sind uusi teadmisi ja oskusi omandama. See võimaldab Sul edaspidi nii mõndagi asja hoopis teises valguses näha.

Juriidiliste küsimustega peaksid praegu mõnevõrra ettevaatlikumalt tegelema. Ära jäta vajalikke dokumente tähelepanuta, sest see võiks Sinu edaspidiseid väljavaateid väga negatiivselt mõjutada.

Uued tutvused on praegu kerged tekkima, kuid ära eelda seda, et kõikidel inimestel on Sinu suunas head kavatsused. Kui suudad objektiivselt inimesi hinnata, suudad ennast ka mitmesugustest ebameeldivustest eemale hoida.

Seotud postitused