2016-2017 aasta sügis-talvehoroskoop (Ambur, Kaljukits)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

AMBUR

Armastus:

Armuasjad kulgevad Sul sellel sügis-talvisel perioodil suhteliselt hästi. Samas tuleb ka olla valmis mõningate arusaamatuste esilekerkimiseks. Kui oled tähelepanelik, suudad arusaamatused kiiresti lahendada.

Hoidu praegu igasugusest kriitikast oma partneri aadressil, sest midagi positiivset see endaga kaasa ei tooks.

Hea aeg selleks, et oma partneriga üheskoos midagi meeldivat ette võtaksid, sest see aitaks suhtes nii mõnedki asjad edaspidiseks paremini toimima saada.

Tõsisemaid vestlusi tasuks praegu pigem vältida, sest kompromisside saavutamine ei kujune nii edukaks, kui Sa seda oleksid soovinud. Arutada tasub ainult igapäevaseid küsimusi, mis kiiresti vastuseid ootaksid.

Romantika vallas tuleks kasuks see, kui prooviksid midagi uut ja põnevat. See võimaldab suhtesse tuua uut värskust ja põnevust. Seks on samuti praegu tavalisest olulisemal kohal.

Ära anna praegu partnerile lubadusi, sest nende täitmine võib kujuneda keeruliseks.

Kui oled enda ellu armastust otsimas, siis tasuks Sul praegu tavalisest tähelepanelikum olla, sest uusi võimalusi võib Sulle avaneda mitmeid.



Karjäär:

Tööalastes asjades tuleb Sul varuda kannatust, sest Sinu tööalaste kohustuste hulk võib sellel sügis-talvisel perioodil olulisel määral suureneda. Kasuks tuleks see, kui väldiksid korraga mitme ettevõtmisega alustamist, sest see tooks kaasa arusaamatusi ja probleeme.

Suhtlemine kolleegidega ei kulge praegu nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Sul tuleks oma sõnadevalikul silma peal hoida, et mõttetuid arusaamatusi ära hoida.

Hea aeg mõningate väiksemate ümberkorralduste tegemiseks oma tööasjades, et seeläbi tagada endale edaspidiseks suurem efektiivsus.

See sügis-talvine periood on suurepärane aeg selleks, et luua kontakte välisriikides töötavate inimestega või ettevõtetega.

Kasuta oma tööasjadega tegelemisel julgemalt ära oma loovust, sest see aitaks Sul tagada endale tööasjades just sellised tulemused, mida oled soovinud.

Ära lase endale tööasjades liigselt teiste inimeste poolt survet avaldada. Surve all töötamine võib kergesti viia selleni, et hakkad tegema vigu, mille parandamine oleks hiljem juba keeruline ülesanne.

Detsembris, jaanuaris ja veebruaris võivad Sulle avaneda mitmed unikaalsed võimalused, millest kindlasti kinni tasuks haarata. Väga tähelepanelik võiksid sellel perioodil olla ka siis, kui oled endale töökohta otsimas.

Rahalised asjad kujunevad sellel perioodil Sulle igati positiivseteks. Sul on head võimalused selleks, et leida endale ka uus teenimisvõimalus. Seepärast hoia oma silmad ja kõrvad lahti.

Mõningal määral võid rahaasjades ka oma õnne proovida.

Kõige positiivsemalt mõjutavad Sinu tööalaseid ja rahalisi asju sellel sügis-talvisel perioodil Kaalude, Veevaalaja ja Kaksikute päikesemärgi esindajad.

Üldine käekäik:

Sellel sügis-talvisel perioodil tasuks Sul teha suuremaid jõupingutusi kõikide nende asjade nimel, mille juures on Sulle oluline, et asjad edasi liiguksid. Sinu energiavarud pole praegu lõputud, mistõttu on oma energiavarude säästmine praegu esmatähtis.

Oled suuteline leidma oma elus lahenduse nii mõnelegi varasemale probleemile või takistusele, mis peaks olulisel määral kaasa aitama Sinu enesekindluse suurenemisele.

Püüa hoiduda kõikide selliste sidemete ja kontaktide loomisest, mis võiksid hakata edaspidi takistama Sinu elus edasiliikumist. See tähendab ka seda, et hoidu oluliste lepingute sõlmimisest.

Võimalik, et Sul tuleb nii mõnegi asja puhul kokku puutuda hilinemistega, mistõttu ära sea endale liialt tihedat ajakava.

Sügiskuudel ootavad Sind arvatavasti ees nii mõnedki meeldivad arengud ja sündmused. Ka võimaluste hulk peaks sügisel olema suurem. Kõik see väheneb talvekuudel, mistõttu ole sügisel tavalisest aktiivsem.

Võimalik, et Sul tuleb sellel sügisel ja talvel enam kokku puutuda selliste inimestega, kes on Sinu õnne suhtes kadedad, mistõttu pole välistatud, et need inimesed hakkavad Sulle kaikaid kodaratesse pilduma.

Pead aitama mõnda oma Sõnni, Neitsi või Kaljukitse päikesemärgist sõpra või sugulast probleemide lahendamisel. Siinjuures tasuks jääda nõuannete andmise tasemele. Kui seod ennast liialt tihedalt selle inimese probleemidega, on Sul hiljem sellest probleemide rägastikust raske välja tulla.



KALJUKITS

Armastus:

Armasjad peaksid sellel sügis-talvisel perioodil Sinu jaoks ladusalt kulgema. Sul on oma partneriga hea läbisaamine ning mingeid erilisi arusaamatusi praegu esile kerkida ei tohiks.

Oluline on praegu enam oma partneri tunnetega ja soovidega arvestada. See eeldab temaga erinevate vestluste arendamist, et seeläbi oleks Sul võimalik teda edaspidi paremini mõista.

Praegu tuleks hoiduda varasemate ebameeldivate mälestuste esiletoomist, sest vanu haavu pole mõtet lahti kiskuda.

Kõik ühised tegevused tuleksid suhte arengule kasuks ning võimaldaksid tuua ka suhtesse uut värskust. Ka mitmesugused tööd-tegemised koduses majapidamises mõjutaksid suhte arengut positiivselt.

Romantika vallas töötavad praegu kõige paremini need meetodid, mis ka varem on positiivseid tulemusi andnud. Uued meetodid võivad praegu kergesti viia pettumustunneteni, mistõttu oleks mõttekas praegu neid vältida.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis hoia oma silmad lahti, sest Sulle võivad praegu avaneda mitmed sellised võimalused, mida kaua oodanud oled. Samas pole mõttekas olla ka liialt tormakas uute tutvuste loomisel, kuna see tooks paratamatult kaasa ebameeldivusi.

Võimalik, et naissoost Kaljukitsed peavad sellel sügis-talvisel perioodil kokku puutuma mõningase stressiga, mis on seotud pere järelkasvuga. Kui oled oma perre last oodanud, siis nüüd on head võimalused selle soovi täituma hakkamiseks.

Karjäär:

Tööalased asjad kujunevad Sul praegu üsna edukateks, kuid Sind kimbutab rahulolematus. Sa pole praegu arvatavasti rahul selle rahaga, mida Sa tehtud töö eest saad. See võib Sinust palju pingeid tekitada.

Sul tasuks enam keskenduda rutiinsemate töödega tegelemisele, sest uute ideede teostamisel ei pruugi Sul praegu vajalikul määral kannatust jätkuda.

Suhtle enam oma kolleegidega ning jaga nendega oma mõtteid. See aitaks Sul saada kiiremini vastused sellistele küsimustele, mis Sind vaevavad.

Meessoost Kaljukitse tähtkujust kolleegidega suhtlemine võib olla Sul praegu keeruline, sest arusaamatused võivad tekkida ka kõige väiksemate pisiasjade pärast.

Jälgi seda, et Sa ei võtaks enda kanda praegu korraga liialt palju erinevaid tööalaseid kohustusi, sest kõikide asjadega oleks Sul väga raske toime tulla. Ka pole praegu hea see, kui ennast liigselt ära kurnad.

Kui tegeled oma tööalases elus rahaliste küsimustega, siis tasuks Sul praegu olla eriti tähelepanelik, sest eksimused selles vallas võivad ennast valusalt kätte maksta.

Kui oled endale töökohta otsimas, siis sellel perioodil ei pruugi Sulle eriti hästi võimalusi avaneda. Samas tähelepanelik tasuks siiski olla, sest sillutad endale teed kevadiseks perioodiks.

Ettevaatlikum tasuks olla klientidega suhtlemisel, kuna arusaamatused nendega võivad Sulle pikaks ajaks ebameeldivustundeid tekitada.

Oma rahaasjadega tasuks Sul sellel perioodil hoolsamalt ringi käia. Ära eelda seda, et rahaprobleemid iseenesest laheneksid. Suuremate rahaliste väljaminekute tegemisel varu aega, et kõik pisiasjad enda jaoks põhjalikult läbi mõelda.



Üldine käekäik:

Tunned ennast sellel sügis-talvisel perioodil hästi. Ka Sinu energiavarud peaksid olema praegu tavalisest märksa suuremad. Sul oleks mõttekas ennast praegu enam pingutada selliste asjade kallal töötamisel, mis Sulle viimasel ajal peavalu on valmistanud, sest nüüd suudaksid nii mõnedki asjad oluliselt paremini toimima saada.

Püüa hoiduda sellel perioodil negatiivselt meelestatud inimestest. Ka sellistest inimestest tasuks Sul praegu hoiduda, kes kõiki ja kõike kiruvad. Sinu ellu pole praegu vaja sellist negatiivset energiat.

Hea aeg selliste asjadega tegelemiseks, mille eesmärgiks oleks isiklikus elus millegi muutmine või parandamine. See aitaks Sul ennast oluliselt paremini tunda. See hõlmab ka kõikvõimalikke koduseid tegevusi.

Hoidu praegu riskide võtmisest, sest midagi head Sa nendega enda ellu ei tooks.

Mingeid probleeme toob see sügis-talvine periood Sinu ellu seonduvalt ühe lähedase inimesega, kes on sündinud Amburi, Jäära või Lõvi tähtkujus. See inimene võib olla Sinu pereliige, sugulane või väga lähedane sõber.

Arvatavasti leiab Sinu elus aset mingi oluline kokkusaamine noorema meesterahvaga, kes edaspidi hakkab Sinu elu olulisel määral mõjutama.

Sul tuleb ennast siduda ka ühe meesterahva juriidiliste probleemidega. Samas need juriidilised küsimused Sind ennast ei ohusta. Oled lihtsalt nõuandja või toetaja rollis.

Aset leiavad mitmed olulised kokkusaamised või telefonikõned, mis olulisel määravad ära Sinu valikutevõimalused 2017 aastaks.

Seotud postitused