2016-2017 aasta sügis-talvehoroskoop (Lõvi, Neitsi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

LÕVI

Armastus:

Armuasjade jaoks on see sügis-talv hea aeg. Nii mõnedki asjad peaksid leidma nüüd oma lahenduse ning see annab võimaluse suhtega edasi liikuda.

Nüüd tasuks suhtes enam rõhku panna meeldivatele väärtustele, sest see looks edaspidiseks suhtele kindlama vundamendi.

Kõik ühised tegevused partneriga mõjutaksid suhte arengud positiivselt. Hea aeg ka reisimiseks.

Ole julgemalt valmis partneriga rääkima neist asjadest, mis Sulle muret teevad, sest partner peaks Sind praegu oluliselt paremini mõistma. Seetõttu on praegu hea aeg erinevate diskussioonide pidamiseks. Üksmeele leidmine peaks olema tavalisest kergem ülesanne.

Oma armuelu puudutavatel teemadel rääkimine sõpradega, tuttavate, töökaaslastega või ka naabritega on selline tegevus, mida peaksid sellel perioodil vältima. Ehkki saad oma mured ära rääkida, toob see paratamatult kaasa uusi arusaamatusi.

Ole ettevaatlik partnerile lubaduste andmisel, sest nende täitmine võib kujuneda oodatust keerulisemaks kohustuseks.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis tasuks Sul olla tähelepanelik. Sulle on avanemas nii mõnedki uued head võimalused. Samas ei tasu ka silmi kinni pigistada, et ennast mitte siduda inimesega, kellest eemale peaksid hoidma.



Karjäär:

Tööalastes asjades on Sul võimalik sellel sügis-talvisel perioodil palju korda saata. Õnn on selles osas Sinuga. Sulle tuleks kasuks see, kui keskenduksid praegu enam sellistele töödele, mis ehk viimasel ajal kõige paremini kulgenud pole, sest nüüd oleksid Sul oluliselt paremad võimalused oodatud tulemuste saavutamiseks.

Usalda enam oma teadmisi ja kogemusi, sest nende abil oleksid võimeline lahendama praegu nii mõnedki raskused, mis tunduvad ületamatutena.

Enne uute kohustustega tegelema asumist püüa ennast kõikide vajalike faktidega kurssi viia. Vältima peaksid tormakust, sest sellel võivad olla Sinu edaspidiseid väljavaateid silmas pidades väga negatiivsed mõjud. Varu aega, et oluliste asjadega tegeleda ning jõuad välja nende sihtideni, mille endale eesmärgiks oled seadnud.

Võimalik, et see periood toob kaasa mõningaid muutusi tööalases elus. Sul oleks mõttekas nendega koheselt kaasa minna, sest see aitab Sul paljud asjad paremini kontrolli all hoida.

Kui tegeled tööalases elus rahaliste küsimustega, siis on Sind praegu ees ootamas üsnagi viljakas periood. Leiad lahendused paljudele küsimustele, mis ehk varem eriti hästi pole õnnestunud.

Hea aeg on praegu ka müügitöö tegemiseks. Oskad olla tavalisest veenmisvõimelisem.

Kui oled endale töökohta otsimas, siis tasuks Sul silmad praegu tavalisest enam lahti hoida. Sul on endale võimalik leida selline töö, mida oled otsinud.

Sinu rahalised väljaminekud võivad olla sellel kuul suhteliselt suured, mis on tingitud mõningatest suurematest väljaminekutest, mida oled juba pikalt ette planeerinud. Üldiselt peaksid Sinu rahaasjad olema kindlas tasakaalus ning ka suuremad väljaminekud ei tohiks seda seisu kõikuma lüüa.

Kõige enam mõjutavad Sinu tööalaseid ja rahalisi valikuid ja otsuseid meessoost Lõvid, Jäärad või Amburid.

Mingil moel toob see periood Sinu tööalasesse ellu mitmeid mõjukaid uusi inimesi, olgu need siis äripartnerid või kolleegid.

Üldine käekäik:

Üldiselt kujuneb see periood Sinu jaoks meeldivaks ja edukaks. Ehkki mõningad väiksemad probleemid võivad esile kerkida, suudad need kiiresti kontrolli alla saada ning edasi liikuda.

Sul tasuks enam oma silmi lahti hoida, et seeläbi märkaksid neid võimalusi, mis on Sulle praegu avanemas. Mitmesuguste pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks Sulle kasuks, kuna see aitaks Sul igapäevaselt paremaid otsuseid langetada.

Peaksid praegu dokumentidega hoolsamalt ringi käima, sest liigne pealiskaudsus selles osas võib ennast hiljem valusalt kätte maksta. Juriidiliste küsimustega tegelemisel ole täpne ja hoolikas. Vajadusel pöördu nende inimeste poole, kes oskaksid Sind aidata ja toetada.

Investeeri oma aega perekonnale. Kõik ühised tegevused tuleksid kasuks nii Sulle endale, kui ka perekonnale. Mida enam saad perega aega veeta, seda paremini ennast tunned.

Võimalik, et see kuu toob Sulle kaasa ka mõningaid kurbusehetki, kuna keegi Sinu pereliikmetest või sõpradest võib kolida uude elukohta.

See periood on hea aeg uute plaanide teostamiseks, kuid seda eelduselt, et ettevalmistuste tegemisele enam keskenduksid. Ära jäta asju niisama juhuse hooleks.

Oma tervise eest võiksid enam hoolt kanda. Jälgi, et Sinu päevas oleks piisaval määral füüsilist aktiivsust, sest ainult nii tagad endale parima tasakaalu.



NEITSI

Armastus:

Armuelus peaksid asjad olema sellel sügis-talvisel perioodil Sinu jaoks üsnagi heas seisus. Samas ei tähenda see seda, et Sul oma partneriga arusaamatusi ei tekiks. Arusaamatuste tekkimisel on oluline asuda neid kohe lahendama, sest kui jätad neile reageerimata, muutub lahenduste leidmine päev-päevalt aina raskemaks.

Sul tuleks olla praegu rohkem kuulaja rollis, et seeläbi saaksid paremini mõista oma partneri soove, mõtteid ja vajadusi. Ka Sina ise võiksid oma muredest ja mõtetest partneriga enam rääkida, eriti kui oled meesterahvas.

Hea aeg selleks, et meenutada koos partneriga neid hetki oma suhtes, mis on olnud meeldivad. Nostalgitsemine ei tee paha.

Kui Sinu suhe on alles algusjärgus, siis see sügis-talv võib viia mõne olulise otsuse langetamiseni, olgu selleks siis kokku elama asumine, abiellumine, pere järelkasv vms.

Romantika valdkonnas oleks mõttekas proovida midagi uut ja põnevat. Järgiproovitud meetodid pole praegu päris need, mida mõlemad vajaksite.

Mõningate pikemaajaliste plaanide paikapanek tuleks armuasjade arengule kasuks.

Kui oled vallaline, siis tasuks Sul olla sellel perioodil tavalisest tähelepanelikum. Sulle on avanemas mitmeid häid võimalusi. Kui Sinu ootused on aga liialt ülepaisutatud, võid jääda ilma väga meeldivast inimesest, kes Sinu kõrvale suurepäraselt sobiks.

Karjäär:

Tööalane elu kujuneb Sulle sellel sügis-talvisel perioodil vägagi edukaks ja heaks. Nii mõnedki probleemsed asjad leiavad nüüd lahenduse oluliselt kergemini, kui Sa arvata oleksid osanud. See aitab kaasa Sinu kindlustunde suurenemisele.

Sul tasuks mõelda enam sellele, kuidas oma tööalased asjad edaspidi veidi efektiivsemaks muuta, sest selles vallas on Sulle tekkimas nii mõnedki head ideed, mida koheselt kasutusele saaksid võtta.

Uute ideede ja plaanide teostamiseks on praegu suurepärane aeg, kuid seda eeldusel, et oleksid kõik vajalikud ettevalmistused aegsasti ära teinud. Niisama uisapäisa ei tohi praegu ühegi tööalase kohustusega algust teha.

Suhtlemine kolleegidega peaks olema praegu meeldiv. See võimaldab Sul enam rõhku panna meeskonnatöö tegemisele. Kolleegidega suhtlemisel peaksid hoiduma tagarääkimisest, olenemata sellest, kas tegu oleks mõne kolleegi, ülemuse või kliendiga.

Kõige paremateks kujunevad Sul tööalased suhted Veevalaja, Kaalude ja Kaksikute päikesemärgi esindajatega. Just neile võiksid praegu oma muresid kurta, sest nendelt saad kõige kiiremini oodatud tuge.

Võimalik, et kuuled tööalastes asjades mõne ootamatu uudise, mis võib Sinu jalad mõneks ajaks nõrgaks lüüa. Olukorda ära hoida Sa ei saa, mistõttu tuleb lihtsalt jääda rahulikuks ning olukorraga leppida. Pikapeale mõistad, et see uudis oli Sulle isegi teatud määral kasulik.

Sinu rahalised asjad võivad olla praegu mõnevõrra pingelised. Sinu väljaminekud võivad olla praegu suhteliselt suured, mistõttu tuleks Sul oma rahaasjade korraldamisele enam rõhku panna.



Üldine käekäik:

See periood kujuneb Sinu jaoks nö. keskmiseks. Midagi halba juhtuda ei tohiks, samas ei toimu ka midagi eriliselt head. Sul tuleks keskenduda praegu üks päev korraga elamisele, sest see võimaldaks Sul saavutada kõige paremaid tulemusi.

Pühendu enam oma kodustele töödele-tegemistele, sest see võimaldaks Sul nii mõnedki asjad paremini toimima saada. Ka oleks Sul võimalik koduses majapidamises lahendada mõni selline probleem, mis varem on esile kerkinud.

Juriidiliste küsimustega tegelemisel tasuks Sul sellel perioodil olla väga tähelepanelik. Kui kaotad valvsuse, võivad asjad kergesti Sinu kontrolli alt väljuda.

Hea aeg selleks, et püüaksid oma ellu veidi enam mitmekesisust leida. Selles vallas on uued ideed ja mõtted kerged tekkima, mistõttu ole valmis neid ka käiku laskma.

Hea aeg oma teadmiste ja oskuste täiendamiseks. See suurendaks oluliselt Sinu enesekindlust ning võimaldaks edaspidi Sul oma tegemisi oluliselt efektiivsemalt korraldada.

Sinu tähelepanu võivad köitma hakata erinevad uued eluvaldkonnad, millele Sa varem erilist tähelepanu pööranud pole. Võimalik, et sellega seoses võtad ette ka mõne reisi välisriiki.

Mõningate pikemaajaliste plaanide paikapanek tuleks Sulle praegu kasuks. See aitaks Sul oma igapäevaseid valikuid paremini teha ning hoiaks Sind eemale ka mõningatest eksisammudest, mis vastasel korral oleksid kerged tulema.

Seotud postitused