2016-2017 aasta sügis-talvehoroskoop (Kaksikud, Vähk)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

KAKSIKUD

Armastus:

Armuasjad kujunevad sellel sügis-talvisel perioodil üsna headeks. Sul on partneriga hea läbisaamine. Soovid leida enamikes asjades partneriga kompromissid ning partner vastab Sulle sama sooviga.

Tunned ennast vabamalt ning Sul on hea meel selle üle, et saad suhtes veidi ka isiklikku vabadust nautida. Selles osas ei tasu aga liiale minna, sest liigne vabadusesoov võib hiljem arusaamatustega kätte maksta.

Sul tasuks praegu partneriga läbi arutada need teemad, mis vajaksid lahendamist, seda eriti juhul, kui tead, et mõnel teisel hetkel võivad need teemad palju pahandust kaasa tuua.

Päris probleemideta see periood siiski ei kulge. Arusaamatusi võivad tekitada perekonna tulevikku puudutavad sihid. Selles osas tasuks aeg maha võtta ning anda mõlemale osapoolele piisaval määral aega kõik detailid läbi mõelda.

Püüa leida oma suhtesse uusi tegevusi. Romantika valdkonnale tasuks praegu enam rõhku panna, sest sellekohased tegevused tooksid suhtesse uut sära. Olulisel kohal on kingituste tegemine. Seksi ei tohiks samuti tahaplaanile jätta.

Kõik koduga seonduvad tegevused tuleksid suhte toimimisele kasuks, mistõttu tasuks selles vallas alustada mõningate kauaoodatud plaanide teostamisega.

Kui oled vallaline, siis tasuks Sul olla praegu tavalisest tähelepanelikum. Sulle võib üks unikaalne võimalus avaneda vägagi omapärasel viisil. Kasuks tuleks aktiivsem suhtlemine ning ka alternatiivsete meetodite proovimine partneri leidmiseks.



Karjäär:

Tööalases elus tuleb Sul sellel sügis-talvisel perioodil kokku puutuda ajanappusega. Sinu kohustuste hulk on suurenemas, samas pole uusi ajalisi ressursse kuskilt näha. Kuna antud olukorda muud moodi parandada ei saa, kui oma aja parema planeerimisega, siis tuleks Sul sellele ka enam rõhku panna.

Kasuks tuleks see, kui paneksid enam rõhku koostöö tegemisele, sest see aitaks kindlasti kaasa soovitud eesmärkide poole liikumisel. Samas ära kõiki asju ka kolleegide õlgadel lükata püüa, sest sellele reageeritakse praegu üsnagi tuliselt.

Väiksemate ümberkorralduste tegemine tuleks tööalases elus kasuks. See võimaldaks Sul edaspidi oma töid-tegemisi efektiivsemaks muuta.

Sulle võivad avaneda võimalused tööalaseks reisimiseks, kuid selle võib küsimärgi alla seada see, et Sul pole piisavalt aega kuhugi reisimiseks.

Suhtlemine kolleegidega eeldab Sinult tavalisest suuremat tähelepanu ja ettevaatlikkust. Ole ettevaatlik oma väljaütlemistega, sest on oht endale edaspidiseks mitmesuguseid arusaamatusi tekitada.

Kui Sinu tööalaste kohustuste hulka kuulub rahaliste küsimustega tegelemine ole eriti tähelepanelik.

Kui töötad seadmetega või osaled tööalaste kohustuste täitmisel aktiivselt liikluses, siis ole ettevaatlik, sest õnnetustesse sattumise oht on suur.

Kui oled endale tööd otsimas, siis Sulle võivad praegu avaneda mitmed unikaalsed võimalused. Seepärast hoia oma silmad lahti ning ära lase võimalustel käest ära libiseda.

Üldine käekäik:

Sügis-talvisel perioodil tuleks Sul enam rõhku panna oma ajaliste ressursside planeerimisele. Sinu ajalised varud pole piiritud ning leiad vastasel korral ennast tihti olukorrast, kus olulised asjad on päeva jooksul tegemata jäänud. Ka tuleb Sul arvestada sellega, et sellel pimedal aastaajal kipud kiiremini väsima.

Püüa oma igapäevasesse ellu leida mõningaid selliseid tegevusi, millest siirast rõõmu tunneksid. See aitab Sul sisemist tasakaalu paremini säilitada.

Praegu on hea aeg selles, et oma isiklikus elus mõningaid selliseid ideid ja mõtteid teostama asuksid, millele juba mõnda aega mõelnud oled, sest selles vallas oleksid tulemused praegu väga head.

Suhtlemine pereliikmetega on olulisel kohal. Jaga nendega oma muresid ja rõõme.

Riskide võtmisest tasuks praegu hoiduda, eriti siis, kui see puudutab Sinu materiaalseid ressursse.

Erinevate asjaajamiste juures ametiasutustega, tuleb Sul varuda aega ja kannatust, sest bürokraatiaveskid jahvatavad aeglaselt.

Üldiselt on Sinu rahalised asjad praegu suhteliselt heas seisus, mistõttu suurendab see oluliselt Sinu kindlustunnet tuleviku suunas.



VÄHK

Armastus:

Armuasjades tuleb Sul olla valmis mõningateks raskusteks. Kõik need probleemid, mis on Sinu suhtes viimasel ajal esile kerkinud, paisuvad veelgi. Et olukord kontrolli all hoida, tuleb Sul ennastsalgavalt oma partneriga suhelda. Ole valmis tegema järeleandmisi oma soovide osas. Mida kiiremini suudad kompromissid leida, seda parem suhtele.

Ole ettevaatlik tormakate väljaütlemistega oma partneri aadressil. Ta reageerib kõigele sellisele tavalisest palju teravamalt.

Kasuks tuleks see, kui otsiksid võimalusi selleks, et oma suhtesse veidi uut värskust tuua. Selles osas peaks Sul tekkima mitmeid uusi ideid.

Armukadedus võib praegu suhtesse palju pingeid tuua. Seepärast tasuks Sul ennast juba varakult selles osas tagasi tõmmata. Sama soovituse võiksid edasi öelda ka oma partnerile.

Romantika vallas töötavad praegu kõige paremini need meetodid, mis ka varem on häid tulemusi taganud. Uute meetodite proovimiseks pole praegu mitte kõige parem aeg.

Võimalik, et päevakorrale kerkib elukoha vahetusega seonduvad küsimused. Siinkohal tasuks partneriga kõik ideed ja mõtted põhjalikult läbi arutada, et seeläbi vajalik tasakaal tagada.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis ole kriitiliselt meelestatud avanevate võimaluste suhtes. Samas võib nende võimaluste vahel peituda ka see võimalus, mida oled oodanud. Seepärast ole tähelepanelik, kuid väldi kõikide kandidaatide väljapraakimist.

Karjäär:

Tööalastes asjades tuleb Sul olla valmis mõningateks takistusteks. Õnn pole praegu tööalases elus Sinuga. Seepärast tuleb Sul eriline rõhk panna faktidele ja detailidele, et seeläbi saaksid endale tagada parimad tulemused.

Nii mõneski mõttes pole praegu parim aeg uute plaanide ja ideede teostamiseks, sest soovitud tulemuste saavutamine võib Sind märkimisväärselt ära kurnata. Keskendu rutiinsematele kohustustele, sest see võimaldaks Sul ennast kõige paremini tunda.

Muudatuste tegemiseks pole praegu hea aeg, kuna need ei annaks oodatud tulemusi. See kehtib ka töökoha vahetamise soovi kohta, kui Sul see peaks esile kerkima.

Suhtlemine kolleegidega on praegu üsna heas seisus. Seepärast tasuks Sul kolleegidega enam arutada oma mõtteid ja ideid. See tagab Sulle kindlustunde ning võimaldab ära hoida nii mõnegi tagasilöögi.

Kui pead tööalases elus tegelema rahaliste küsimustega, siis varu aega otsuste tegemiseks. Parem jäta rahalised väljaminekud tegemata, kui teed neid uisapäisa.

Ettevaatust ka tööalaste õnnetustega, eriti kui osaled liikluses või töötad seadmetega.

Sinu enda rahalised asjad on praegu normaalses seisus. Eriti hästi kujunevad rahaasjad Sulle siis, kui oled noor naissoost Vähi tähtkuju esindaja. Teenid arvatavasti mingi osa oma rahast sellel kuul mingite müstiliste kokkusattumuste tulemusena.



Üldine käekäik:

Sul on sellel sügis-talvisel perioodil suur soov, midagi käegakatsutavat korda saata. Oled valmis selle nimel investeerima suurema summa raha ja aega, et oma eesmärkide poole liikuda. Siin on aga oht tekitada endale edaspidiseks palju ebameeldivusi, kui lähed rahaliste kulutuste tegemisel liialdustesse.

Erilise rõhu peaksid praegu panema teiste inimestega suhtlemisele. Mida enam suudaksid ennast ümbritseda inimestega, kes oleksid valmis Sind toetama, seda kiiremini oleks Sul võimalik oma eesmärkideni välja jõuda.

Hea aeg on praegu reisimiseks, kuid sihtkohad võiksid pigem asuda lähedal, kui kaugel. Teisisõnu maakera teise otsa pole mõttekas praegu reisida. Et reis kujuneks edukaks, võisid ettevalmistustega algust teha juba oluliselt varem.

Ära eelda seda, et kõik asjad kulgeksid praegu Sinu seatud ajakavale vastavalt. Hilinemisi võib praegu esile kerkida tavalisest enam, mis sunnib ka Sind oma plaanides muudatusi tegema.

Oma väärisasjadel ja rahal tuleks Sul enam silm peal hoida, sest vastasel korral on oht midagi olulist kaotada.

Arvatavasti lahendad sellel perioodil oma isiklikus elus mõningad esilekerkinud probleemid, mis anna Sulle edaspidiseks juurde hulganisti enesekindlust.

Seotud postitused