2016-2017 aasta sügis-talvehoroskoop (Jäär, Sõnn)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

JÄÄR

Armastus:

Armastuse vallas ei kujune see periood Sinu jaoks mitte kõige kergemaks. Seepärast peaksid olema oma partneriga suheldes väga ettevaatlik. Hoiduda tasuks teravatest väljaütlemistest ning oma partnerile surve avaldamisest.

Hea aeg selleks, et teeksid oma partneriga kokkuvõtteid viimase aja sündmustest, sest see võimaldaks mõlemal osapoolel oa mured ära rääkida. Neist tuleb õppust võtta ning vältida praegu igasugust üksteise süüdistamist.

Ühiste tulevikuplaanide paikapanek tuleks suhte arengule kasuks. See võimaldaks paremini kõik asjad toimima saada.

Vaidluste tekkimisel tasuks oma mõtted esile tuua, kuid mitte üksteist süüdistama hakata. Praegu tuleks suhtes leida lahendusi, mitte neid juurde tekitada.



Karjäär:

Tööasjades tuleb Sul sellel sügis-talvisel perioodil olla tavalisest palju hoolsam ja täpsem. Pead arvestama sellega, et esile võivad kerkida nii mõnedki takistused, mis eeldavad plaanide ümbertegemist ja kiiret kohanemist.

Ära jäta praegu ühtegi tööalast asja niisama juhuse hooleks, sest Sinu õnn pole tööalases elus just kõige suurem. Pigem võibki seda perioodi iseloomustada raskuste ja takistustega. Samas võid olla kindel, et rohkem raskusi Sul kanda ei tule, kui Sa neid kanda suudad.

Ehkki pingutad ennast tööasjades üsna märkimisväärselt, pole Sul koheselt oodata sellele väärilist tasu. Seepärast peaksid sellekohaseid ootusi vähendama, et mitte lasta mõttetutel pettumustunnetel esile kerkida.

Suhtlemine kolleegidega kulgeb suhteliselt hästi, kuid mõni kolleeg võib osutuda tõrvaks meepotis. Hoidu kolleegidega suhtlemisel ülereageerimisest, sest midagi positiivset see endaga kaasa ei tooks.

Sul tasuks praegu pigem keskenduda rutiinsemate asjadega tegelemisele, sest sellega suudaksid saavutada praegu oluliselt paremaid tulemus. Uute ideede ja projektidega tegelemine ei taga Sulle selliseid tulemusi, mida oleksid oodanud.

Kui Sinu kohustuste hulka kuulub ka rahaliste küsimustega tegelemine, siis peaksid selles osas olema praegu tavalisest ettevaatlikum. Tehtud eksimused võivad ennast valusalt kätte maksta.

Tööalastes küsimustes oleks mõttekas suuremad lepingud mõttekas sõlmimata jätta või varuda hulgaliselt aega, et kõik aspektid enda jaoks läbi mõelda.

Üldine käekäik:

Sellel perioodil võib Sinu stress olla tavalisest mõnevõrra suurem ning see eeldab Sinult ka mõningate plaanide muutmist, et seeläbi kõik toimima saada.

Eriti tähelepanelik peaksid olema praegu sellega, et Sa ei tekitaks endale ise probleeme juurde, sest neid on Sul niigi küllaga. Hea aeg kikide takistuste ületamisel on kasutada neid meetodeid, mis ka varem Sinu huvides on töötanud.

Väga suurt tähelepanu peaksid praegu pöörama sellele, et oma organism tugevana hoida. See eeldab tervislikku toitumist ja füüsilist aktiivsust. Vähemtähtsal kohal pole ka enda ümbritsemine meeldivate inimestega, kes oleksid valmis Sind toetama ja julgustama.

Sulle võivad avaneda praegu mitmed uued võimalused, kuid need võimalused pole tegelikult sellised, millest kinni peaksid haarama. Need võivad Sulle rohkem kahju tekitada, kui Sa oleksid osanud arvata.

Püüa oma eluolu veidi seikluslikumaks muuta, samas hoidudes mõttetute riskide võtmisest. Riskid toovad varem või hiljem kaasa arusaamatusi ja probleeme.



SÕNN

Armastus:

Sügis- ja talvekuudel peaksid pöörama enam tähelepanu oma armuelule. Suudaksid selles vallas palju olulisi asju korda saata. Pane enda jaoks paika need eesmärgid, mida sooviksid suhtes saavutada ning asu tegutsema. Samas kui plaanid suhtesse tuua uut hingamist, siis peaksid oma partnerile jätma piisaval määral aega kohanemisele. Ka tema soovidega tuleks enam arvestada.

Võimalik, et otsustate sellel perioodil midagi olulist pere järelkasvuga seonduvalt. See võib muuta Sinu edaspidist elu olulisel määral.

Rahaliste küsimustega tegelemine võib praegu kaasa tuua arusaamatusi ja tülisid, mistõttu tuleks võimaluse korral neid teemasid. Kui neid vältida aga ei õnnestu, tuleks kiiresti leida kompromissid, sest liialt pikaleveninud lahenduste leidmine midagi head endaga kaasa ei tooks.

Hea aeg romantika valdkonna jaoks. Selles vallas on Sulle tekkimas nii mõnedki head uued ideed, mida saaksid edaspidi edukalt kasutada.

Ole valmis oma partnerit millegi meeldivaga üllatama. Kingituste tegemine tuleks samuti kasuks.

Kui oled vallaline, siis see periood võib Sulle avada mitmeid uusi võimalusi, mida juba mõnda aega oled oodanud. Seepärast ole tähelepanelik, et neist võimalustest õigeaegselt kinni haarata.

Karjäär:

Tööalases elus pead langetama sellel sügis-talvisel perioodil mitmeid kaalukaid otsuseid. Seepärast tuleb Sul teha piisavalt eeltööd, et need otsused saaksid olema just sellised, nagu oled soovinud.

Praegu on hea aeg mitmesuguste uute plaanide teostamiseks, kuna selles vallas suudaksid häid tulemusi saavutada. Samas on ettevalmistuste tegemisel oluline koht. Enne uute tööde kallale asumist tuleks Sul aga ära teha vanad kohustused, et seeläbi saaksid uutele kohustustele täielikult keskenduda.

Arvatavasti avanevad Sulle tööalases elus mitmed head uued võimalused, mistõttu tasuks praegu silmad rohkem lahti hoida.

Tööalased suhted peaksid olema praegu heas seisus. Samas ära jää lootma kõikidele neile lubadustele, mida kolleegid Sulle praegu annavad. Need antud lubadused unustatakse kergesti, mistõttu võid ennast leida keerulisest olukorrast.

Ka Sa ise peaksid olema praegu mõnevõrra ettevaatlikum lubaduste andmisel oma kolleegidele, sest nende täitmine võib kujuneda oodatust raskemaks.

Kui oled soovinud oma tööalaseid tegemisi efektiivsemaks muuta, siis uute teadmiste omandamine tuleks Sulle praegu kasuks.



Üldine käekäik:

Üldiselt kujuneb see sügis-talvine periood Sulle positiivseks. Kui oled valmis ennast oluliste asjade nimel pingutama, saavutad ka edu. Erilise rõhu peaksid panema ettevalmistuste tegemisele, sest seeläbi on Sul võimalik aega raiskamata plaanid teoks teha.

Jälgima peaksid seda, et Sa ei võtaks enda kanda liialt palju erinevaid kohustusi, seda nii kodus kui ka tööl. Pigem keskendu üks asi korraga stiilile.

Hea aeg on praegu reisimiseks, sest see võimaldaks Sul rutiinile veidi vaheldust leida. Reisimisel tuleks Sul aga silmas pidada seda, et ära jäta asju juhuse hooleks.

Uute teadmiste ja oskuste omandamine tuleksid Sulle kasuks, seda eriti just tööalases elus. See võimaldab Sul suurendada kindlustunnet, millest Sul praegu ehk veidi puudus on.

Hea aeg teiste inimestega suhtlemiseks. Oskad nendeni oma mõtteid ja ideid viia ning ka Sind ollakse valmis kuulda võtma. Samas lubaduste andmisse peaksid suhtuma skeptiliselt.

Püüa enam hea seista oma füüsilise vormi eest. Mida paremini ennast tunned, seda paremini kulgevad ka Sinu tegevused.

Rahalised asjad eeldavad Sinult praegu suuremat tähelepanu. Ära lase teistel inimestel endale auku pähe rääkida oluliste rahaliste valikute tegemisel.

Seotud postitused