2015 aasta reisihoroskoop (Ambur, Kaljukits)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb AMBURILE ja KALJUKITSELE 2015 aasta reisimisel. Millised on võimalused ja milliste ohtude eest Sind hoiatatakse.

AMBUR

Võib öelda, et reisimine mõjutab Sinu selle aasta tegemisi oluliselt enam, kui varasematel aastatel. Paljuski on see seotud õpingutega või oma oskuste täiendamisega. Sellised võimalused võivad Sulle avaneda praegu üsna ootamatult, mistõttu ole kogu aeg selleks valmis, et pead kuhugi reisima. Reisimine ei tähenda ilmtingimata välisriiki reisimist, vaid ka Eestis reisimist.

Arvatavasti satud sellel aastal ka mõnda täiesti unikaalsesse paika, mis on Sulle väga meelt mööda. See on mingil moel seotud Sinu tööalaste kohustustega. Näiteks võivad firma kokkutulekud toimuda mõnes huvitavas kohas.

Oma puhkuse aja sooviksid arvatavasti samuti mööda saata reisides. Oled arvatavasti juba mõnda aega unistanud mõnda huvitavasse kohta reisimisest, olgu see paik siis Eestis või mõnes välisriigis.



Kui plaanid välisriiki reisida, siis on sellel aastal oluline oma dokumendid korras hoida. Ära jäta oma reisiettevalmistusi viimasele minutile, kuna sellega võid endale ainult probleeme tekitada. Ära arva, et kui Sinul asjad ladusalt kulgeksid, juhtub see ka ametiasutustes. Selles osas võivad Sind ees oodata mitmed takistused.

Oma reisiseltskonda valides peaksid olema praegu kriitiline. Ära reisi inimestega, kellel on kombeks reisimise ajal iga asja pärast viriseda. Sellega rikuksid Sa koheselt ära ka oma reisi ja sellega kaasnevad muljed. Sul oleks mõttekas reisida praegu pigem asjalike ja organiseerimisoskustega inimestega. See tagab parimad tulemused.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal on Sul head võimalused selleks, et reisil kohata oma elu armastust.



KALJUKITS

Reisimise vallas peaksid Sinu plaanid sellel aastal suurepäraselt õnnestuma. Oled ka ise selles vallas tavalisest ettevõtlikum ning oskad oma reise korraldada ja planeerida.

Sul tuleb tööalaselt sellel aastal palju reisida, kuid see ei tähenda seda, et saaksid reisisihtkohtades ka piisaval määral ringi vaadata. Sul lihtsalt ei jää selleks piisaval määral aega. Samas midagi Sa ikka näed.

Sulle sobiks praegu pigem selline reisimine, kus Sa eriti palju ringi ei pea sõitma. Seetõttu sõida mingisse suuremasse paika ning liigu ringi ainult selle paiga lähiümbruses. Soovitav on valida paik, kus saaksid oma puhkust nautida mere ääres. Pikad bussi- või autoreisid pole praegu Sinu jaoks. Autoga reisimisel tasuks sellel aastal olla Sul tavalisest ettevaatlikum. Võimaluse korral jäta auto juhtimine mõne teise inimese hooleks, eriti hea oleks veel, kui see inimene tunneks kohalikke liiklusolusid.



Hea aeg Eestis reisimiseks. Ka siin kehtib sellel aastal reegel, et sõida ühte paika ning liigu seal lähiümbruses ringi. Pikad autosõidud Eestis pole sellel aastal Sinu jaoks.

Reisimisel peaksid sellel aastal enam silma peal hoidma oma pagasil. On oht, et oma tormakuse tulemusena võid midagi olulist kaotada. Reisimisel ära hoia oma raha ja dokumente ühes kohas. Ka raha ja pangakaardid oleks mõttekas hoida eraldi, et varguse korral kõigest mitte ilma jääda.

Enne reisimist jälgi seda, et kõik pooleliolevad kohustused tehtud oleksid, vastasel korral võivad Sind terve reisi vältel kummitada mõtted tegemata asjadest. Ka on oluline, et fikseeriksid omale mällu koduuste lukustamise. Muidu võib juhtuda, et kahtled kogu reisi vältel, et kas ikka kõik uksed said kinni.

Seotud postitused