2015 aasta reisihoroskoop (Kaalud, Skorpion)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb KAALUDELE ja SKORPIONILE 2015 aasta reisimisel. Millised on võimalused ja milliste ohtude eest Sind hoiatatakse.

KAALUD

See aasta kujuneb reisimise osas Sinu jaoks edukaks. Sinu reisiplaanid peaksid õnnestuma just sellisel viisil, nagu Sa seda oled soovinud. Tööalased kohustused on suure tõenäosusega praegu need, mille tõttu tuleb Sul kõige enam reise ette võtta. Palju tuleb Sul ringi liikuda ka Eesti territooriumil. Põhjuseks tuttavatega või klientidega kohtumised.

Mõne pikema reisi võiksid praegu ka ise korraldada. Eriti häid tulemusi saavutaksid siis, kui hakkaksid oma reisi planeerima nullist, ehk mõtled, kuhu minna, mida teha, millega kohale minna ja kus ööbida. Selline reisi planeerimine oleks selline, mis tagaks Sulle sellel aastal kõige suurema rahulolutunde.

Mõnda lähivälisriiki reisimine 1-2 päevaks annaks Sulle häid tulemusi. Nii väldid liialt suurt reisiväsimust, kuid see annaks Sulle võimaluse paariks päevaks eemalduda argirutiinist. Kindlasti võta ette mõni reis koos oma perega.



Reisimisel ole sellel aastal ettevaatlikum oma pagasiga. Ehkki oled korralik ja tähelepanelik võivad mõningad asjad Sul kaotsi minna üldse mitte Sinu süü läbi. Soovitav oleks oma pagas kindlustada.

Meritsi reisimine võiks olla Sulle praegu tavalisest enam meeltmööda, kuid siin on ĂĽks AGA – peaksid vältima tormist merd. Kui Sa varem pole merehaigusega kokku puutunud, siis sellel aastal võib see Sind kimbutada.



SKORPION

Ole valmis selleks, et sellel aastal tuleb Sul palju reisida. Peamiselt on need reisid seotud töölähetustega. Reisimine toimub enamalt jaolt Eestis, kuid võib-olla pead reisima ka mõnda välisriiki. Eriti aktiivsed kuud võivad selles osas olla jaanuar, veebruar, juuni, oktoober ja detsember.

Kuna enamik reisimisi võib päevakorrale tõusta ootamatult, siis võivad need segi lüüa paljud Sinu igapäevased toimetused. Seepärast arvesta sellega, sest siis on selliseid plaanide muudatusi kergem taluda.

Võtad arvatavasti sellel aastal ette ka mõne perereisi mõnda välisriiki. Et see reis õnnestuks selliselt, mida oled oodanud, tuleb Sul teha põhjalikud ettevalmistused. Sa ei tohiks jätta ühtegi asja niisama juhuse hooleks. Ka ei tohiks vajalikud ettevalmistused jääda viimasele minutile.



Sul võib tekkida sellel aastal kimbatus võtta mõne reisi jaoks laenu. See pole aga hea lahendus. Ehkki saad soovitud sihtkohas ära käia, võib hilisem laenu tagasimaksmine Sulle hulganisti probleeme ja arusaamatusi tekitada, kahandades seeläbi ka reisi mälestusi.

Reisikindlustuse roll on sellel aastal oluliselt suurem, kui ehk mõnel varasemal aastal.

Võimaluse korral reisi sellel aastal meritsi või maad mööda, sest õhutranspordi kasutamisega võid kergesti sattuda sekeldustesse.

Seotud postitused