2015 aasta reisihoroskoop (Lõvi, Neitsi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb LÕVILE ja NEITSILE 2015 aasta reisimisel. Millised on võimalused ja milliste ohtude eest Sind hoiatatakse.

LÕVI

Eelistad suure tõenäosusega sellel aastal reisida pigem Eestis kui välismaal. See muidugi ei tähenda, et Sa mingil juhul välisriiki ei reisiks, aga Sa ehk ei tunne selles osas mingit erilist vaimustust.

Sinu sooviks on osaleda praegu pigem mingitel üritustel, olgu need siis Eestis või välismaal. Erinevate paikadega tutvumine pole praegu see, mida Sinu hing ihkaks. Meelsamini läheksid mõnele laadale, messile, kontserdile või külastaksid mõnda näitust, olenemata sellest, kas see toimuks Eestis või mõnes välisriigis.

Pikk reis on praegu see, mida sooviksid vältida, kuid kui siiski mõnele pikale reisile lähed, siis ehk mõne teise inimese (pereliikme) soovil.



Sulle sobiks sellel aastal reisimine pigem mööda maad, kui õhus või meritsi. See oleks Sulle ohutum, eriti just aasta teises pooles.

Kõik reisimisega seonduv võtab Sinult praegu oluliselt enam aega ja eeldab kannatlikkust. Sul on raske keskenduda vajalike ettevalmistuste tegemisele ning pole välistatud ka mõningad tagasilöögid ametiasutustega suhtlemisel.

Kui külastad välisriigis mõnda oma tuttavat või sugulast, siis lase tal aidata reisi planeerida ja korraldada. Reisile minnes aja korda kõik dokumendid ning tee ära reisikindlustus. Reisil olles hoia enam silma peal oma dokumentidel ja rahal, kuna on suur oht need kaotada või võidakse need varastada.



NEITSI

2015 aasta peaks Sulle pakkuma mitmeid võimalusi selleks, et maailma näha. Paljud reisid võivad olla seotud tööalaste kohustustega või õpingutega. Aga Sul võib tekkida soov ka ise midagi erilist näha. Kui Sa ehk aasta alguses seda ei tunneta, siis aasta jooksul, mida enam ilmad soojemaks lähevad, seda enam Sul soov reisimise järele esile kerkib.

Kõige parem aeg on reisimiseks mai, juuni, september ja november. Siis peaksid reisiplaanid õnnestuma kõige paremini ning saad oma reisidelt võtta maksimumi.

Et Sul reisimine sellel aastal paremini õnnestuks, tuleks Sul ka endal ennast enam pingutada. Uuri enam selle kohta, mida teises riigis näha võiksid ja kuhu kindlasti minna soovitatakse. Mida paremini eeltööd teed, seda paremaid tulemusi saavutad.



Hea aeg ka Eestis ringi liikumiseks. Kindlasti leiad ka siit midagi sellist, mis on Sulle veel uudne ja huvitav. Näiteks väikesaarte külastamine annaks Sulle unustamatuid mälestusi. Võimaluse korral tee enam jalgsimatkasid või sõida ringi rattaga. Mõni päev mõnes teises linnas või puhketalus annaks Sulle juurde uut energiat ning aitaks unustada argirutiini.

Sinu tähelepanu alla jääb sellel aastal meri. Seepärast on praegu hea aeg kas mere ääres puhkamiseks või merereisiks. Kruiis Rootsi oleks Sulle ehk heaks vahelduseks. Soovi korral leiad endale kindlasti ka mõne pikema kruiisi, millest osa saada.

Seotud postitused