2015 aasta reisihoroskoop (Jäär, Sõnn)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb JÄÄRALE ja SÕNNILE 2015 aasta reisimisel. Millised on võimalused ja milliste ohtude eest Sind hoiatatakse.

JÄÄR

2015. aastal on Sinu reisimine peamiselt seotud õpingutega või töökohustustega. Eriti tuleb Sul arvestada sellise reisimisega siis, kui töötad mõnes suuremas organisatsioonis. Kui Sulle on tööalane reisimine meeltmööda, siis tasuks Sul olla praegu selles osas tähelepanelikum, et õigeaegselt nendest võimalustest kinni haarata. Ära Sa arva, et ainult Sina sooviksid kuhugi väljamaale reisida, sest Sul on konkurente oluliselt enam kui Sa arvaksid.

Kui oled abiellumas, siis võib mesinädalate toimumine aset leida mõnes välisriigis või ka merel. Meritsi reisimine on Sulle praegu vägagi meeltmööda ning mõnest kruiisist osasaamine võiks olla parim, mida oodata oskaksid.



Sellel aastal tuleks Sul jälgida seda, et tunneksid reisimisest mõnu ja saaksid reisimist nautida. Seepärast pole mõttekas külastada ühe reisi käigus võimalikult palju erinevaid paiku, vaid pigem olla ühes kohas kauem ning nautida selle paiga eripärasid. Edasi-tagasi tõmblemine pole see, millest rõõmu saaksid tunda.

Võimaluse korral lenda või sõida kohale mingisse erilisse paika, rendi sealt auto ning sõida läbi ümbruskaudsed paigad.



SÕNN

Sellel aastal pole Sul arvatavasti erilist soovi pikki reise ette võtta. Eelistaksid lühikesi reisimisi, et saaksid paari päeva pärast jälle kodus tagasi olla. Tingitud on see sellest, et Sinu energiavarud kuluvad praegu kiiresti ning nende taastamine on keerukas.

Sulle võib avaneda võimalus minna oma teadmisi täiendama mõnda välisriiki. See võib Sulle tunduda esmapilgul kui eluunistuse täitumisena, kuid ära lase sellel võimalusel ennast pimestada. Kas see ikka on Sinu jaoks unistus, hakkab selguma üsna varsti. Paljuski sõltub see ka sellest, milline on Sinu elukorraldus. Kui Sul on abikaasa ja lapsed, siis võivad selle võimaluse asjaolud peagi Sulle probleemiks saada.



Enne reisile minekut tee ära põhjalikud ettevalmistused. Praegu pole aeg, kus saaksid asju juhuse hooleks jätta. Kindlasti tee ära ka vajalik reisikindlustus. Õnnetustesse sattumise oht reisil olles on sellel aastal suur. Reisil olles pane rõhk hügieeninõuetele ning toiduvalikule. Sinu organism on väga tundlik ning võõramaised toidud ei pruugi Sinu tervisele hästi mõjuda, olgu need nii hea maitsega kui tahes. Ka peaksid olema ettevaatlik loomade, putukate ja taimedega.

Seotud postitused