2015. aasta horoskoop (Veevalajale)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

Milliseks kujuneb 2015. aasta erinevatele tähemärkidele. Siit artiklist leiad VEEVALAJA 2015.a. aasta astroloogilise ennustuse.



VEEVALAJA

Sellel aastal peaksid Sulle avanema mitmed uued võimalused, mistõttu ole tähelepanelik, et nendest osa saada. Sul tuleb ennast sellel aastal paljudes situatsioonides tõestada, et ikka oled neid võimalusi ja arenguid väärt, mida see aasta Sinuni toob. Pead kohe aasta alguses hakkama langetama mitmeid kaalukaid otsuseid, mistõttu püüa ennast juba varakult faktidega kurssi viia.

Püüa sellel aastal oma elu nautida just täpselt sellisena nagu see on. Mida rohkem elust rõõmu tunned, seda paremini Sinu tegemised sellel aastal kulgevad. Kasuks tuleks see, kui oled kogu aeg ümbritsetud nende inimestega, kes on valmis Sind toetama ja julgustama. Selliste inimeste suunas näita välja suuremat tänulikkust.



Tööalastes asjades avanevad Sulle võimalused oma töö efektiivsemaks muutmiseks. Sellistest võimalustest haara kindlasti kinni. See tähendab seda, et pead oma tööelus muudatusi tegema, mis ei ole Sulle eriti meelejärgi, kuid lõpptulemus saaks olema suurepärane. Meeskonnatöö arendamine tööalases elus tagaks Sulle praegu head tulemused. Hea aeg palgatõusu või ametikõrgenduse küsimiseks. Samas töökoha vahetamiseks pole see aasta hea aeg.

Äriasjades kulgevad asjad stabiilselt ülesmäge, kuid mingeid kiireid arenguid ei tasu oodata. Sul tuleks leppida rahulikuma tempoga. Püüa oma ärilisi asju ajada nii ausalt kui saad, sest sellega hoiaksid ennast eemale nii mõnestki probleemist. Pane rõhk aususele ka siis, kui näed, et Sinu konkurendid seda ei tee.

Rahaasjad on Sul sellel aastal stabiilsed. Et oma rahalist seisu parandada, ära oota kiireid lahendusi. Pigem tuleks Sul rõhku panna stabiilsele kasvule. Laenu võtmine pole selle aasta esimesel poolel mitte kõige targem tegu.



Armuasjades on planeedid Sinuga. Sul on oma partneriga hea läbisaamine ning mingeid erilisi probleeme oodata pole. Igapäevaselt võivad arusaamatused ikka esile kerkida, kuid need on kergesti lahendatavad. Kuula sellel aastal tähelepanelikumalt oma partneri ja teiste pereliikmete nõuandeid ja soovitusi. Need töötavad Sinu puhul palju paremini, kui esmapilgul arvad.

Kui oled vallaline, on Sulle tekkimas nii mõnedki uued võimalused. Siin on aga üks konks, need võimalused on sellised, et eeldavad inimestega suhtlemisel kannatlikkust. Kui langetad otsuseid pelgalt uue võimaliku partneri suhtes otsuseid pelgalt välimuse põhjal, tuleb Sul kanda valusaid tagasilööke.

Tervis on Sul sellel aastal parem kui eelmisel aastal. Oluline on reageerida igale tervisemurele. Kui oled istuva eluviisiga, siis sellel aastal püüa suurendada oma füüsilist aktiivsust.

NB! Loe edasi ka Veevalajale mõeldud 2015 aasta reisihoroskoopi!

Seotud postitused